ΑΤΕΛΙΕ ΜΟΤΣΗ

ΚΑΛΕΣ ΤΕΧΝΕΣ — ΒΙΤΡΩ  ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Σχετικά με μας

 

Το Ατελιέ Μότση είναι ένα Fine Art & Design brand, ιδρύθηκε το 1992, με έδρα την Αθήνα, με στόχο την προώθηση της υψηλής Τέχνης ως ένα αγαθό για την εκπλήρωση της ψυχής, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό καλλιτεχνικό κίνημα, το ART YOU CAN USE ™. Δημιουργούμε κατά παραγγελία αυθεντικά έργα τέχνης υψηλής καλλιτεχνικής αξίας σε όλες τις μορφές των εικαστικών τεχνών — Ζωγραφική, Τοιχογραφίες, Γλυπτά, Ψηφιδωτά & Βιτρώ.

Πρωτοπορούμε και προωθούμε το όραμα της Υψηλής Τέχνης και στο Design δημιουργώντας μια νέα οπτική γλώσσα στην Διακόσμηση με λειτουργική και καλλιτεχνική προσέγγιση με βασικές επιρροές από το Destijl & Bauhaus παρέχουμε κατά παραγγελία προϊόντα Eπίπλωσης & Φωτιστικά (σύγχρονα & Tiffany style).

Με 30 χρόνια εμπειρίας και ειδίκευσης στον τομέα του Interior Design αναλαμβάνουμε πλήρως την Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Σχεδιασμού για Κατοικίες, Ξενοδοχεία και Επαγγελματικούς χώρους σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Υψηλή Τέχνη, Design, Αρχιτεκτονική χώρου & Τεχνολογία η νέα εμπειρία χώρου αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση!

 

ΑΤΕΛΙΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ — Καλές Τέχνες, Βιτρώ, Διακόσμηση & Design

 

 

Παύλος Μότσης — Εικαστικός Καλλιτέχνης & Ιδρυτής του Ατελιέ Μότση

Το 1992, ίδρυσε το Ατελιέ Μότση σε μια γραφική συνοικία της Αθήνας, στους Αμπελόκηπους. Το 1997, το μετέφερε σε ένα ήσυχο νοτιοανατολικό προάστιο, την Ηλιούπολη, όπου στεγάζεται μέχρι και σήμερα. Προσεγγίζει την καλλιτεχνική του φύση με μια ολιστική αντίληψη, τα εκφραστικά του μέσα δεν περιορίζονται μόνο στις ζωγραφικές του δημιουργίες, εκτείνονται σε Βιτρώ, Τοιχογραφίες, Γλυπτική & Ψηφιδωτά. Ο Παύλος Μότσης μεταφέρει εσκεμμένα τα οπτικά του ερεθίσματα σε πολλά και διαφορετικά μέσα και μορφές με σκοπό να έχει μια πλειάδα υλικών για να δομήσει οπτικά τις ιδέες των έργων που μοιράζεται με το κοινό του.  Τον Οκτώβρη του 2018 παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» μια σύγχρονη εικαστική έκθεση Umbrellaμε 41 πίνακες και ένα μπρούτζινο φωτιζόμενο γλυπτό διαστάσεων 2 μέτρα. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του χαρακτηρίζεται από εμπορικές επιτυχίες, με το σύνολο της εικαστικής του δραστηριότητας να συναντάται σε συλλογές γνωστών συλλεκτών τέχνης.

 

Γιάννης Μότσης — Εικαστικός Καλλιτέχνης & Designer

Με πολυετή εμπειρία στις Καλές Τέχνες, στο Art Installation & στον εσωτερικό σχεδιασμό με τη χρήση ψηφιακών μέσων. Στα έργα του πειραματίζεται με όλα τα είδη οπτικής έκφρασης με το καλλιτεχνικό του πεδίο να είναι διερευνητικό, καθώς αναζητά τα όρια μιας απλής γραμμής ικανής να εκφράσει τα πάντα και τίποτα. Τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Μότσης έχει επεκτείνει τα μέσα έκφρασης του μέσα από την πρώτη προσπάθειά του ως ανεξάρτητος σκηνοθέτης και ποιητής. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εικαστικές εκθέσεις, ενδεικτικά:“Égalité” υπό την αιγίδα του Ελληνο-Γαλλικού Συνδέσμου, Φίλοι του Μουσείου BOPPE & Ομάδα Τέχνης, Λογοτεχνίας και Επιστήμης της UNESCO Ελλάδας. “Fraternite” υπό την αιγίδα του Ελληνο-Γαλλικού Συνδέσμου, Φίλοι του Μουσείου BOPPE & Ομάδα Τέχνης, Λογοτεχνίας και Επιστήμης της UNESCO Ελλάδας. “Δελτίο Τέχνης στην Νοηματική” στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή. “Μικρές Εκπλήξεις” υπό την αιγίδα του Ελληνο-Γαλλικού Συνδέσμου. “Χρώμα σε νερό” Chili Art Gallery, Αθήνα. “Stroggyli-128” AQUA GALLERY, Restart Contemporary Art Platform, Σαντορίνη.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!