ΒΙΤΡΩ

Στο Ατελιέ Μότση από το 1992 ειδικεύεται στη δημιουργία αυθεντικού χειροποίητου Βιτρώ από γνήσια κρύσταλλα όλων των χρωματικών αποχρώσεων, συγκεκριμένα γυαλιά οπαλίνας & καθεδράλ πάχους 4 mm εφαρμόζοντας την τεχνική της χαλκοταινίας. Στο Ατελιέ Μότση όλες οι δημιουργίες Βιτρώ είναι χειροποίητες εικαστικές δημιουργίες από αυθεντικά κρύσταλλα υψηλής αντοχής κατάλληλα τόσο για εσωτερικό όσο και για εξωτερικό χώρο, απόλυτα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, δεν απαιτούν καμία απολύτως συντήρηση, σας παρέχουμε εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.

Το “μυστικό” του Βιτρώ είναι το σχέδιο. Τα σχέδια που δημιουργούμε είναι αποκλειστικά δικές μας εμπνεύσεις και πάντα διαφορετικά από πελάτη σε πελάτη, σας δίνουμε τη δυνατότητα για κατά παραγγελία δημιουργίες βιτρω σε σχέδιο, θέμα, διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας.

Το βιτρω αποτελεί ένα δυνατό διακοσμητικό στοιχείο και ένας μοναδικός τρόπος για επιβλητική τέχνη χάρις των υλικών του και την αλληλεπίδραση του με το Φως. Οι εφαρμογές του είναι αναρίθμητες με τις πιο δημοφιλείς να είναι Παραβάν, Φωτιζόμενος Πίνακας Βιτρώ με κορνίζα & Βιτρώ Φωτιστικά (οροφής, επιδαπέδια & επιτραπέζια — Tiffany style). Σας παρέχουμε επίσης, την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το Βιτρώ που επιθυμείται σε οποιαδήποτε σημείο του χώρου σας, Πόρτες (εσωτερικές & εξωτερικές), Παράθυρα, Μπαλκονόπορτες, Οροφές, Πορτάκι Πίνακα Ρεύματος, Πορτάκια Κουζίνας, Πάγκο & Απορροφητήρα Κουζίνας, Ντουζιέρα Μπάνιου, Καθρέφτες, Διαχωριστικά. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε Βιτρώ με φυσικό φωτισμό ή με κρυφό φωτισμό LED.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στη δημιουργία Βιτρώ δεν περιορίζεται μόνο στο εικαστικό τομέα, εξιδικευόμαστε και αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις τεχνικές, ηλεκτρολογικές & αρχιτεκτονικές υπηρεσίες που απαιτούνται για την εγκατάσταση του στο χώρο σας και όλα αυτά σε μια μόνο τιμή. Δώρο το Σχέδιο & η Τοποθέτηση στο χώρο σας.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!