ΟΡΟΦΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΟΡΟΦΟΓΡΑΦΙΑ

 

Η θεματολογία, η οποία προτείνουμε ποικίλλει με το χώρο, το ύφος και το στυλ που θέλουμε να αναδείξουμε.

Οι θεματολογίες μας κρύβουν ιδέεςιδανικά και νοήματα. Όπως αυτή η ονειρική Οροφογραφια. Η ζωγραφική μας είναι αλληγορική με μια ονειρική αληθοφάνεια. Δεν μας ενδιαφέρει να δημιουργούμε συννεφάκια σε γαλάζιο φόντο. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τον ουρανό.

 

Να ζωγραφίζουμε την υφή και τη κίνηση που περιγράφει και αυτό να φαίνεται σε αληθινό χρόνο που του δίνει αληθοφάνεια. Αυτή η ονειρική οροφογραφία επεμβαίνει σχεδόν δομικά και οπτικά διαστέλλει τον χώρο, επανατοποθετεί τα όρια του εικαστικά. Η Οροφογραφία θα πρέπει να εξάπτει την φαντασία. Με λίγα λόγια μας ενδιαφέρει να κάνουμε τέχνη. Ανεξίτηλη έμπνευση με σύγχρονα μηνύματα, αριστουργήματα που εκφράζουν και εμπνέουν το ιδανικό και το ωραίο. Οι οροφογραφίες είναι ένα είδος που μας το επιτρέπει, μας υπαγορεύει να μεγαλουργήσουμε εικαστικά και λόγω της διάστασης της οροφής και λόγω της διακοσμητικής δύναμης που διαθέτει.

Οροφογραφίες που εκφράζουν και εμπεριέχουν ιδέες. Σύμβολα βγαλμένα από την ζωγραφική του Μότση. Εμπνευσμένα από το σήμεραεκφράζονται εικαστικά και αδιάλειπτα μέσα στον χρόνο.

Ατελιέ Μότση ART YOU CAN USETM.

Comment

This post doesn't have any comment. Be the first one!

hide comments
FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!