ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΒΙΤΡΩ ΣΕ ΟΡΟΦΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ

Πρωτότυπη  Διακόσμηση για τη Βεράντα / Μπαλόνι σας.

Η βεράντα μια οικίας είναι ένας χώρος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ανάγκες στην διαμόρφωση και την διακόσμηση καθώς είναι παράλληλα εξωτερικός και εσωτερικός χώρος και αυτή η ιδιαιτερότητα προσφέρει μια δυναμική επιλογή ως προς τα Υλικά την, Εφαρμογή και το Design. Η γενόσημη διακόσμηση περιστρέφεται γύρω από μίνι κήπους με γλάστρες φορτωμένο με μικροαντικείμενα, μια πεπατημένη αισθητικά εικόνα σε μια εποχή που αναζητούμε μια ξεχωριστή εμπειρία από τον χώρο που ζούμε. Η συγκεκριμένη πρόταση του Ατελιέ Μότση προσφέρει αυτό το κάτι το διαφορετικό και ξεχωριστό που αναζητάμε να βιώσουμε στην καθημερινότητα μας, πρόκειται για μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή ανανέωση, δημιουργική εγκατάσταση από κρύσταλλα με χρωματικές αποχρώσεις και φωτισμό, μια μοναδική φωτιζομένη οροφή βιτρώ για τη βεράντα σας.

Η Οροφή με Βιτρώ είναι μια δημοφιλής τάση του Interior Design που σχεδιάζεται αποκλειστικά από εικαστικό καλλιτέχνη, ο οποίος αναλαμβάνει το καλλιτεχνικό σχέδιο και την εφαρμογή του βιτρώ στο χώρο ώστε να καλύπτονται όλες οι αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές ανάγκες, και ταυτόχρονα να αναδειχθεί η υψηλή Τέχνη στον χώρο. Το βιτρώ στην οροφή αν και συνήθως συναντιέται σε κουζίνες σαλόνια και μπάνια μπορεί να εφαρμοστεί με  επιτυχία και με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής σε οποιοδήποτε χώρο.

Ο φωτισμός

Το μπαλκόνι δέχεται συνεχόμενο φυσικό φως οπότε κατά την διάρκεια της ημέρας είναι λογικό να μην υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη επιπροσθέτου φωτισμού, αλλά πάντα στην μελέτη φωτισμού ελέγχουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δίνουμε μια συνολική λύση για τον φωτισμό της οροφής βιτρώ στην βεράντα προτείνουμε πάντα την δυνατότητα ρύθμισης για να μπορείτε να πετύχετε τον τέλειο ρομαντικό σκηνικό κατά τις βραδινές ώρες ή λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα. Συνήθως προτείνουμε φυσικό φως, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που επιλέγουμε χρώματα ανάλογα με τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε στο βιτρώ και τους χρωματισμούς που επιλέγουμε στην οπαλίνα και το καθεδράλ.

Το σχέδιο

Το σχέδιο του βιτρώ είναι αυτό που ξεχωρίζει ένα επιτυχημένο βιτρώ από μια κιτς εγκατάσταση. Η ποιότητα των υλικών, το σχέδιο είναι το κλειδί για ένα όμορφο αποτέλεσμα αυτό θα καθορίσει τα χρώματα και το φωτισμό που θα αναδείξουν τον περιβάλλοντα χώρο στο Ατελιέ Μότση προφέρουμε αποκλειστικά σχέδια βιτρώ που σχεδιάζουμε για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, το βιτρώ για εμάς ιδιαίτερα η οροφή βιτρώ είναι εικαστική εγκατάσταση μέσα από το γυαλί και το φως δημιουργούμε, εκφραζόμαστε και εκφράζουμε.

Η εγκατάσταση

Τα περισσότερα μπαλκόνια δεν έχουν κάποια κατασκευή υπάρχουσα όπως οι υπόλοιποι χώροι του σπιτιού οπότε είναι σημαντικό να γίνει από την αρχή μια ασφαλής κατασκευή με εσωτερικό σκελετό που καλύπτετε από γυψοσανίδα η με εξωτερικό σκελετό από σίδερο ή αλουμίνιο. Το εικονιζόμενο βιτρώ οροφής βεράντας που παρουσιάζουμε στηρίζετε με εσωτερικό σκελετό που καλύπτετε από γυψοσανίδα.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!