ΒΙΤΡΩ ΣΕ ΠΟΡΤΑΚΙ ΠΙΝΑΚΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Βιτρώ σε Πορτάκι Πίνακα Ρεύματος.

Το Ατελιέ Μότση θέτει την εφαρμοσμένη τέχνη του Βιτρώ στις σύγχρονες ανάγκες της Διακόσμησης & Ανακαίνισης του χώρου σας, προτείνοντας έξυπνες και προσιτές λύσεις. Ένα καλαίσθητο βιτρώ αναγνωρίζεται πρώτον από το καλλιτεχνικό σχέδιο του εικαστικού, και εν συνεχεία το υλικό, η επιλογή των κρυστάλλων (οπαλίνας, καθεδράλ) και ο  συνδυασμός τους, χρωματικά και ποσοτικά και τρίτον η τεχνική της κοπής των κρυστάλλων κατά την οποία πρέπει να εξασφαλίζονται καθαρές τομές αφοσιωμένες την ζωγραφική κληρονομιά του σχεδίου. Στο Ατελιέ Μότση, το βιτρώ είναι ένα χειροποίητο ζωγραφικό έργο υψηλής καλλιτεχνικής αξίας αποτελούμενο από γνήσια γυαλιά και μέταλλο με την τεχνική της χαλκοταινίας. Το πορτάκι βιτρώ για πίνακα ρεύματος που παρουσιάζουμε διατάσεων 27 x 30 cm ικανοποιεί και τις δυο παραπάνω προϋποθέσεις. Σε αυτές τις πολύ μικρές διαστάσεις δημιουργήσαμε ένα έργο με μεγαλεπήβολη σύνθεση αποτελούμενο από θερμά χρώματα αναδεικνύοντας ζωγραφικά μια ρομαντική φιγούρα. Πρόκειται για μια μικρογραφία ενός μεγάλου έργου μια φιγούρα βγαλμένη από μια ρομαντική εποχή με αναγεννησιακούς συμβολισμούς. Μια ζωγραφική αποκάλυψη η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά από αυθεντικά κρύσταλλα οπαλίνας και καθεδράλ με την τεχνική της χαλκοταινίας.

Ο πίνακας ρεύματος είναι ένα άχαρο στοιχείο του σπιτιού, η τοποθέτηση του Βιτρώ είναι μια ιδανική ευκαιρία πρώτον για να καλυφθεί ο πίνακας ρεύματος και δεύτερον να αναβαθμιστεί με Υψηλή Τέχνη μια τόσο απλή και προσιτή κίνηση ο χώρο σας.

Η θεματολογία για βιτρώ πορτάκια πίνακα ρεύματος διαφέρει κατά περίπτωση. Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε βιτρώ με σχέδια που είναι ξεχωριστά για τον κάθε πελάτη προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός, πέρα από την δυνατότητα για κατά παραγγελία σχέδια, προτείνουμε από το portfolio μας πάνω από 4000 σχέδια Βιτρώ με θεματολογία ύφους και αισθητικής ανάλογα με τον χώρο και τις εικαστικές απαιτήσεις σας από απλά λουλούδια μέχρι σύνθετες συνθέσεις και φιγούρες που συνδέονται θεματολογικά με τον ιδιοκτήτη τους, προφέρουμε μοναδικά έργα σε μικρές και πολύ μικρές διαστάσεις που εντυπωσιάζουν και μαγεύουν τόσο μοναδικά που δικαιολογούν απόλυτα την ανάγκη ύπαρξης τους. Όπως σε αυτό το βιτρώ που δημιουργήθηκε με ιδιαίτερα πολύ μικρά κομμάτια από γνήσια κρύσταλλα δημιουργώντας αυτήν την ζωγραφική αποκάλυψη με αέρα και δύναμη ως προς την σύνθεση του ανάλογη ενός μεγάλου έργου.

Η πολυτέλεια και η αισθητική βρίσκονται στις λεπτομέρειες. Πορτάκι Βιτρώ για Πίνακα Ρεύματος.

Comment

This post doesn't have any comment. Be the first one!

hide comments
FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!