ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Διακόσμηση παιδικού δωματίου: Αληθινή Ζωγραφική Τοίχου & Οροφής 

Η ζωγραφική στους τοίχους του παιδικού δωματίου είναι μια διακοσμητική επιλογή στην οποία προσανατολίζονται ολοένα και περισσότεροι γονείς, τα τελευταία χρόνια. Στο Ατελιέ Μότση υποστηρίζουμε αυτήν την διακοσμητική επιλογή με πολλαπλές δυνατότητες για όλες τις επιφάνειες του δωματίου.

Η τοιχογραφία / οροφογραφία είναι μια μορφή τέχνης ιδιαίτερα μεταμορφωτική για το δωμάτιο των παιδιών σας, παρέχοντας αισθητική κάλυψη των λευκών απρόσωπων τοίχων και δημιουργία ενός ζεστού και ευχάριστου περιβάλλοντος για τα παιδιά σας. Χαρίστε στα παιδιά σας έναν δημιουργικό χώρο γεμάτο έμπνευση.

Για όσους σκέφτεστε να κάνετε μια τοιχογραφία και δεν σας καλύπτουν οι προτάσεις του ‘εμπορίου’ σας αναλύουμε βήμα – βήμα τα στάδια δημιουργίας μιας γνήσιας καλλιτεχνικής τοιχογραφίας / οροφογραφίας που μπορείτε να αποκτήσετε αποκλειστικά και κατά αποκλειστικότητα στο Ατελιέ Μότση.

Βιώστε την εμπειρία της αληθινής ζωγραφικής από την αρχή μέχρι το τέλος!

Στάδιο 1. Συχνές Ερωτήσεις

1. Είναι ασφαλής η τοιχογραφία / οροφογραφία;

Στο Ατελιέ Μότση οι τοιχογραφίες / οροφογραφίες που δημιουργούμε για τους μικρούς μας φίλους γίνονται με υποαλλεργικά και οικολογικά χρώματα, ανθεκτικά στο χρόνο και στις κακουχίες. Εγγυόμαστε ότι δεν χρησιμοποιούμε ακρυλικά ή άλλα επικίνδυνα χημικά χρώματα όπως σπρέι και άλλα χρώματα που χρειάζονται να αραιωθούν για αερογράφους.

2. Δεσμεύομαι από μια τοιχογραφία /οροφογραφία αν θελήσω κάποια στιγμή να τη σβήσω;

Καμία απολύτως δέσμευση. Η τοιχογραφία / οροφογραφία μπορεί να σβηστεί πλήρως, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ο τοίχος σας εγγυόμαστε θα είναι ακριβώς όπως ήταν και πριν, συνεπώς σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τολμήσετε μια τοιχογραφία / οροφογραφία για το παιδικό δωμάτιο.

3. Γίνεται καθαρισμός της τοιχογραφίας / οροφογραφίας;

Φυσικά και γίνεται. Μπορείτε να καθαρίσετε την επιφάνεια του τοίχου που έχει ζωγραφιστεί με ένα βρεγμένο πανί. Απλά και εύκολα!

4. Τι προετοιμασία χρειάζεται να κάνω στο δωμάτιο;

Καμία απολύτως, στο Ατελιέ Μότση η τοιχογραφία / οροφογραφία είναι εμπειρία και διασκέδαση, όχι ταλαιπωρία. Φροντίζουμε τα πάντα για εσάς με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, ώστε μετά την ολοκλήρωση του έργου να μην απαιτείται καθαρισμός του χώρου.

5. Πόσο διαρκεί μια τοιχογραφία / οροφογραφία;

Από 1 έως 5 ημέρες.

Στάδιο 2. Μελέτη χώρου & αναγκών του πελάτη

Στο Ατελιέ Μότση, αντιμετωπίζουμε την κάθε τοιχογραφία / οροφογραφία ως μια ξεχωριστή περίπτωση δίνοντας σημασία στην κάθε παράμετρο, μελετούμε όλο το περιβάλλοντα χώρο, το φως, την διαρρύθμιση και πάντα σε συνεννόηση με το πελάτη αποτυπώνουμε στο 100 % την εικόνα που έχετε στο μυαλό σας, ικανοποιώντας ταυτόχρονα και τις εκάστοτε ανάγκες σας.

Πιο αναλυτικά:

• Διακόσμηση Βρεφικού Δωματίου

Στην περίπτωση αυτή, η καλλιτεχνική διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει πριν την γέννηση του μωρού, ώστε μετά την γέννηση να δοθούν οι τελικές πινελιές ανάλογα με το φύλλο του μωρού για όσους γονείς δεν επιθυμούν να γνωρίζουν το φύλλο του μωρού εκ των προτέρων, τους δίνουμε την δυνατότητα να προετοιμάσουν κατάλληλα το βρεφικό δωμάτιο για να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας.

Συμβουλή: Για το βρεφικό δωμάτιο σας συνιστούμε την οροφογραφία γιατί δίνει οπτικά ερεθίσματα στο νεογέννητο μωράκι σας που θα περνάει τον χρόνο του ξαπλωμένο στην κούνια του, δημιουργώντας μια νέα διάσταση στο δωμάτιο του. Η επιλογή αυτή είναι πολύ συμφέρουσα για τους γονείς καθώς δεν θα χρειάζεται να σβήσετε την οροφογραφία αργότερα που το μωρό σας θα γίνει ανήλικο, απλά θα συνδέσουμε το σχέδιο της οροφής με έναν ή περισσότερους τοίχους του δωματίου, μέσω μιας τοιχογραφίας προσαρμοσμένης στα νέα χαρακτηριστικά της ανήλικης ζωής του.

 Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου για ένα παιδί

Στην περίπτωση αυτή, η εικαστική παρέμβαση καθορίζεται ανάλογα με το φύλλο του παιδιού, κορίτσι ή αγόρι, όχι με την τετριμμένη προσέγγιση, ροζ ή γαλάζιο, αλλά σε απεριόριστες επιλογές θεμάτων και χρωμάτων με γνώμονα την παιδική ψυχαγωγία και τις διακοσμητικές ανάγκες του εκάστοτε χώρου για ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα που να εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους.

• Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου για αδέρφια

Στη περίπτωση αυτή όπου υπάρχει συγκατοίκηση με ένα ή περισσότερα αδελφάκια η διακόσμηση του δωματίου θα πρέπει να εξυπηρετεί την προσωπικότητα και το φύλλο του καθενός χωρίς όμως να διχοτομείται οπτικά το δωμάτιο. Στο Ατελιέ Μότση με την καλλιτεχνική μας εμπειρία κατορθώνουμε να ενώσουμε τα διαφορετικά στοιχεία από το κάθε παιδί εξασφαλίζοντας ένα άρτιο και ισορροπημένο διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Στάδιο 3. Επιλογή Θέματος, στυλ & χρωμάτων

Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε με κριτήριο την αληθινή τέχνη, την ζωντανή και ικανή να μεταφέρει μηνύματα και να γεννήσει συναισθήματα. Συνεπώς δεν υπάρχουν κανόνες σε θέματα, χρώματα κτλ., αλλά μόνο ιδέες και όνειρα παιδιών που πρέπει να αποτυπωθούν καλλιτεχνικά στο παιδικό τους δωμάτιο.

Αποφεύγουμε συνειδητά να μπούμε σε μια λογική δημιουργίας ενός πλαισίου επιλογής συγκεκριμένων θεμάτων  αφενός επειδή δεν επιθυμούμε να βάλουμε όρια στην φαντασία του κάθε παιδιού αφετέρου η δημιουργία οποιασδήποτε τοιχογραφίας / οροφογραφίας στοχεύει στην επαφή των παιδιών με την τέχνη, όχι ως απλή τέρψη, αλλά παιδεία στην οποία κάθε παιδί πρέπει να έχει πρόσβαση.

Στάδιο 4. Καλλιτεχνική απόδοση στον χώρο

Στο Ατελιέ Μότση σας προσφέρουμε αληθινή ζωγραφική, τα θέματα μας έχουν ζωντάνια, ψυχή, συναισθήματα, εκφράζουν και εκφράζονται, είναι όλα ζωγραφισμένα στο χέρι με οικολογικά και απολύτως ασφαλή χρώματα, και όχι με σπρέι και τεχνικές που οδηγούν σε ένα ψυχρό αποτέλεσμα ιμιτασιόν εικονογραφημένων βιβλίων. Που και αισθητικά δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω από ένα αυτοκόλλητο ή μια ταπετσαρία.

Μόνο στο Ατελιέ Μότση θα αποκτήσετε κατά παραγγελία τοιχογραφίες / οροφογραφίες παιδικού δωματίου υψηλής καλλιτεχνικής αξίας και σε προσιτό κόστος.

Διακοσμητικές ιδέες & Θέματα για το παιδικό δωμάτιο από το portfolio μας:


Ελάτε στο Ατελιέ Μότση για να ανακαλύψουμε μαζί με το παιδί σας το θέμα τοιχογραφία / οροφογραφία για το παιδικό του δωμάτιο, ένα θέμα παιχνιδιάρικο, έξυπνο και πρωτότυπο, αποκλειστικά ζωγραφισμένο για το παιδί σας που θα του εξάπτει την φαντασία, τη δημιουργικότητα και θα του μεταδίδει αξίες και μηνύματα.

Διακοσμούμε βρεφικά και παιδικά δωμάτια που να χαροποιούν παιδιά και γονείς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9946144 ή atelie–moci@hotmail.com για να παραγγείλετε τη δική σας τοιχογραφία / οροφογραφία για το παιδικό δωμάτιο.

Comment

This post doesn't have any comment. Be the first one!

hide comments
FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!