ΟΡΟΦΗ ΒΙΤΡΩ ΦΥΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΟΡΟΦΗ ΒΙΤΡΩ ΦΥΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

ΟΡΟΦΗ ΒΙΤΡΩ: Αποτελεί μια δυναμική εικαστική & διακοσμητική παρέμβαση στον εσωτερικό χώρο.

ΟΡΟΦΗ ΒΙΤΡΩ

Το γυαλί ήταν και θα είναι ένα αιώνιο υλικό μια επιφάνεια που μας φιλοξενεί, μια επιφάνεια που μας μαγεύει. Το γυαλί είναι τέχνη και έχει πολλές τεχνικές, το βιτρω είναι μια από αυτές, ένας τρόπος να δούμε το χρώμα σαν φως μέσα από καθεδράλ και οπαλίνες μέσα από ζωγραφική και μέταλλο μεταφράζουμε το φως σε τέχνη, και αυτή η μαγική διαδικασία δεν φαίνεται πουθενά καλύτερα από μια οροφή βιτρω. Ένας μοναδικός τρόπος να αναδείξει την αρχιτεκτονική του εσωτερικού χώρου, μια πολυτέλεια που δύσκολα συναγωνίζεται με οτιδήποτε άλλο και εύκολα εντυπωσιάζει όσο τίποτα άλλο.

ΟΡΟΦΗ ΒΙΤΡΩ

Αυτό το έργο είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα λιτής, αλλά και εξεζητημένης διακόσμησης.
– ΟΡΟΦΗ ΒΙΤΡΩ

Τα χρώματα και οι υφές των κρυστάλλων είναι πολλές. Η συγκεκριμένη οροφή που δημιουργήσαμε είναι ένα έργο τέχνης, άρτια δοσμένο με ανάμειξη διαφορετικών κρυστάλλων καθεδράλ και οπαλίνας.

Το σχέδιο είναι σουρεαλιστικό και η τέχνη του συνεχίζει και πέρα από την επιφάνεια του, αυτό είναι που εντυπωσιάζει δίνοντας σουρεαλιστικά τα διάφορα νατουραλιστικά στοιχειά του σε ένα σύνολο που ενδιαφέρεται να μιλήσει με τον θεατή.

ΟΡΟΦΗ ΒΙΤΡΩ

 

Βλέπετε πόσο ομορφαίνει έναν άσπρο και λευκό χώρο μετατρέποντας τον σε μια επιβλητική και καλαίσθητη σκηνή της καθημερινής μας ζωής.

ΟΡΟΦΗ ΒΙΤΡΩ

Ένα βιτρω, αληθινό έργο τέχνης. Μια οροφή βιτρω. Για περισσότερα σχέδια πατήστε εδώ

Αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση

Comment

This post doesn't have any comment. Be the first one!

hide comments
FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!