ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Ο Φωτισμός έχει την δυναμική να μεταμορφώσει έναν υπάρχοντα εσωτερικό χώρο για το λόγο αυτό αποτελεί τον πιο απλό τρόπο Ανακαίνισης & Διακόσμησης κυριολεκτικά με μια και μόνο πινελία. Στο Ατελιέ Μότση αλλάζουμε πλήρως την προσέγγιση του εσωτερικού φωτισμού και σας προτείνουμε να καινοτομήσετε αποφεύγοντας την τετριμμένη επιλογή της αντικατάστασης των νέων φωτιστικών με καινούρια δεν έχει να προσδώσει τίποτα απολύτως διαφορετικό και ενδιαφέρον.

Τολμήστε το #Art_Lighting Φωτισμό του πρωτοποριακού κινήματος ART YOU CAN USE™.
Πρόκειται για ενσωματωμένο φωτισμό χώρου με δυνατότητα ρύθμισης του επιπέδου της φωτεινότητας. Μια εικαστική δημιουργία, ένα κατά παραγγελία έργο τέχνης με την τεχνική του αυθεντικού βιτρώ με πολλαπλά λειτουργικά οφέλη ανθεκτικότητας, ηχομόνωσης, θερμομόνωσης που εφαρμόζεται σε οροφές, πόρτες, τοίχους και οποιδήποτε άλλο σημείο το οποίο κρίνεται απαραίτητο μετά την Μελέτη Φωτισμού, μια υπηρεσία που πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού στο χώρο σας, την οποία σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν.

Φωτιζόμενη Βιτρώ Οροφή (περισσότερα σχέδια εδώ)

Η φωτιζόμενη οροφή βιτρώ παρέχει το βέλτιστο φωτισμό που χρειάζεται κάθε χώρος, ιδανικό για χώρο με ανεπαρκές φυσικό φως ή χαμηλό ταβάνι, κατάλληλο για μικρούς ή μεγάλους χώρους.

Σε αντίθεση με ένα κοινότυπο φωτιστικό οροφής, η πρωτοποριακή επιλογή αυθεντικού φωτιζόμενου Βιτρώ που θα βρείτε αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση πλεονεκτεί πέρα από τον κατάλληλο φωτισμό, την καλύτερη χωροταξική αίσθηση, και στην δημιουργία ενός άρτιου και μοναδικού αισθητικού αποτελέσματος, καθώς οι χρωματικές αποχρώσεις των κρυστάλλων του βιτρώ σε συνδυασμό με το κατά παραγγελία σχέδιο της επιλογής σας μετατρέπουν τον περιβάλλοντα χώρο σε ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και πλήρως αντιπροσωπευτικό του προσωπικού σας στυλ.

Φωτιζόμενο Βιτρώ Τοίχου (περισσότερες εφαρμογές βιτρώ εδώ)

Φωτισμός & Υψηλή Τέχνη σε μια παραγγελία.

Καλέστε μας στο 210 99 46 144 για ένα Δωρεάν Ραντεβού στο χώρο σας με Interior Designer, επίσης ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας στον τομέα της Ανακαίνισης & Διακόσμησης με ένα κλικ εδώ.

Comment

This post doesn't have any comment. Be the first one!

hide comments
FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!