ΒΙΤΡΩ είναι η #1 τάση στη Ανακαίνιση Σπιτιού & Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση #Φως & Υψηλή Τέχνη που εκφράζει και εκφράζεται από το δικό σας μοναδικό γούστο.

ΒΙΤΡΩ ΠΟΡΤΑ #1 Δημοφιλής εφαρμογή Βιτρώ για πρωτότυπη Ανακαίνιση του χώρου σας!

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΒΙΤΡΩ ΠΟΡΤΑΣ

Ατελιέ Μότση, Fine Art & Design brand από το 1992, ειδικεύεται σε όλες τις εφαρμογές Βιτρώ αναλαμβάνοντας κάθε στάδιο από το σχέδιο μέχρι την τοποθέτηση στο χώρο σας εκπληρώνοντας την πιο απαιτητική επιθυμία σας.

Στο συγκεκριμένο portfolio σας παρουσιάζουμε Βιτρώ εσωτερική Πόρτα Υπνοδωματίου. Το Βιτρώ είναι τοποθετημένο σε ολόκληρη την πόρτα. #1 διακοσμηστική τάση & έξυπνη επιλογή —› η πόρτα είναι ειδικά κατασκευασμένη από το Ατελιέ Μότση και με τον τρόπο αυτό παραγγέλνετε ΒΙΤΡΩ & ΝΕΑ ΠΟΡΤΑ και επιβαρύνεστε ΜΟΝΟ με το κόστος του Βιτρώ!

Από Διακοσμητικής Άποψης

Βιτρώ Πόρτα στα έμπειρα χέρια του εικαστικού καλλιτέχνη Παύλο Μότση μετατρέπεται σε MUST διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να λειτουργήσει ως το κεντρικό σημείο οποιουδήποτε χώρου του σπιτιού σας ισορροπώντας αρμονικά με το υπόλοιπο περιβάλλον. Το πιο σημαντικό διακοσμητικό όφελος από μια γνήσια Βιτρώ Πόρτα στο χώρο σας είναι το Φως που θα διαχέεται σε όλο τον χώρο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραματίζουν τα υλικά από τα οποία δημιουργείται το Βιτρώ. Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε αποκλειστικά γνήσιο Βιτρώ από αληθινά κρύσταλλα οπαλίνας & καθεδράλ, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα στο Βιτρώ να αλληλοεπιδρά με το φυσικό φως και να αλλάζει αποχρώσεις και χρωματικούς τόνους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Από Τεχνικής Άποψης

Το Βιτρώ Πόρτα είναι εφαρμόσιμο σε εσωτερικές & εξωτερικές Πόρτες. Το Βιτρώ το τοποθετούμε στο υπάρχον άνοιγμα της πόρτας σας, παρέχουμε ωστόσο τη δυνατότητα να παραγγείλετε τη δική σας πόρτα ειδικά κατασκευασμένη για βιτρώ. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα για κατά παραγγελία Βιτρώ Πόρτας σε σχέδιο και χρώματα της επιλογής σας. Γνήσιο Βιτρώ Πόρτας από γνήσιο γυαλί καθεδράλ & οπαλίνας πάχους 4 mm με την τεχνική της χαλκοταινίας. Βιτρώ Πόρτα αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση Δώρο το Σχέδιο & η Τοποθέτηση.

Βιτρώ Πόρτα αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση

Παραγγέλοντας μια Βιτρώ Πόρτα από το Ατελιέ Μότση αποκτάται μια καλλιτεχνική δημιουργία, ένα ζωντανό διακοσμητικό στοιχείο από φως και συναισθήματα που πηγάζουν τόσο από τα χρώματα των ημιπολύτιμων κρυστάλλων του βιτρώ όσο και από το μοναδικό καλλιτεχνικό σχέδιο, το οποίο μπορεί να είναι είτε πρόταση του εικαστικού Παύλου Μότση είτε κατά παραγγελία σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις. Πολλές είναι οι επιλογές για Βιτρώ Πόρτα στο εσωτερικό χώρο όπως Βιτρώ Πόρτα σε Σαλόνι, Διαχωριστική Πόρτα, Πόρτα Κουζίνας ή Μπάνιου, Πόρτα Υπνοδωματίου και ότι άλλο επιθυμείται.

Βιτρώ Πόρτα στο Ατελιέ Μότση σημαίνει επιπλέον οφέλη για εσάς:

♦ Φωτεινότητα στο χώρο σας.
♦ Μοναδική Ανακαίνιση του χώρου.
♦ Ατμοσφαιρικό περιβάλλον λόγω των αποχρώσεων των κρυστάλλων της οπαλίνας & καθεδράλ.
♦ Δεν χρειάζεται καμία συντήρηση. Παρέχουμε εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.
♦ Δωρεάν μοναδικο καλλιτεχνικό σχέδιο είτε επιλογής σας είτε πρότασης μας.
♦ Δωρεάν η Τοποθέτηση & η Νέα Πόρτα επιβαρύνεστε μόνο με το κόστος του Βιτρώ.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!