Τοιχογραφία σε Υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ο προσωπικός σας χώρος που σας εκφράζει και μέσα σε αυτόν θέλετε να αισθάνεστε μια ατμόσφαιρα ζεστή και ρομαντική. Στο Ατελιέ Μότση προσεγγίζουμε την διακόσμηση του υπνοδωματίου με μια εκλεπτυσμένη αισθητική επενδύοντας σε αληθινή Τέχνη.

Είτε βρίσκεστε σε φάση ανακαίνισης του υπνοδωματίου σας και θέλετε να του προσδώσετε ένα πιο σύγχρονο στυλ ή ακόμα και αν διακοσμείτε τώρα το νέο σας υπνοδωμάτιο σας προτείνουμε να αποφύγετε την πολύπλοκη διακόσμηση αγοράζοντας πολλά διακοσμητικά αντικείμενα.

Όσο πιο διακριτική είναι η διακόσμηση στο υπνοδωμάτιο τόσο πιο καλαίσθητο θα είναι το αποτέλεσμα. Για να το πετύχετε αυτό, το Ατελιέ Μότση σας προτείνει να επιλέξετε την Τέχνη, και συγκεκριμένα την αυθεντική Τοιχογραφία από τα έμπειρα χέρια του εικαστικού καλλιτέχνη Παύλο Μότση, ο οποίος χρησιμοποιεί οικολογικά και υποαλλεργικά χρώματα και εφαρμόζει την τεχνική a secco. Οι τοιχογραφίες του Μότση δεν απαιτούν καμία απολύτως συντήρηση και εγγυόνται το τέλειο αποτέλεσμα με υψηλή καλλιτεχνική αξία.

Οι επιλογές που σας προτείνουμε πολλές ανάλογα με τις απαιτήσεις – όπως ένα θεματικό δωμάτιο όπου όλοι οι τοίχοι του καλύπτονται με ένα κοινό θέμα αυθεντικής τοιχογραφίας της επιλογής σας, όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο εδώ, ή μια άλλη εναλλακτική η εικαστική παρέμβαση με μια αυθεντική τοιχογραφία σε μερικά σημεία του δωματίου όπως σας παρουσιάζουμε στις παρακάτω εικόνες.

Στο Ατελιέ Μότση μπορείτε να διακοσμήσετε έξυπνα και προσιτά το υπνοδωμάτιο σας με μια μόνη διακοσμητική παρέμβαση, τις αυθεντικές Τοιχογραφίες του Μότση, μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τα όνειρα σας για να βιώνετε καθημερνά μια πραγματική και μοναδική εμπειρία Τέχνης.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!