Για την πιο ονειρεμένη Ανακαίνιση & Διακόσμηση Κουζίνας. Αυθεντικό Βιτρώ από γνήσια κρύσταλλα οπαλίνας & καθεδράλ με καλλιτεχνικό σχέδιο ειδικά για τον χώρο σας σε διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας, κυριολεχτικά διαμορφωμένο βάσει του δικού σας γούστου. Ένα μοναδικό και ιδιαίτερο έργο τέχνης σχεδιασμένο αποκλειστικά και μόνο για εσάς.

Πρόταση για Βιτρώ σε ντουλάπια Κουζίνας. Η εικονιζόμενη Κουζίνα έχει ένα minimal στυλ που συναντάται σε αρκετές κουζίνες, τα έπιπλα της είναι σε γκρι χρώμα, συνεπώς εντάσσεται στην κατηγορία των ουδέτερων χρωμάτων. Το γκρι χρώμα, όπως και το μπεζ ή το λευκό, παρέχουν ένα σοβαρό και συντηρητικό στυλ και λειτουργούν ως ένας μοναδικός καμβάς πάνω στον οποίο μπορούν να στηριχθούν ιδανικά δόσεις λαμπερών χρωμάτων κίτρινου, πράσινου ή κόκκινου σε γεωμετρικούς σχηματισμούς ώστε μέσα από το τυπικό και δεκτικό χαρακτήρα του γκρι να αναδειχθεί μια αίσθηση «ζεστασιάς» συνοδευόμενο με ένα μοντέρνο και σύγχρονο στυλ που θα προσφέρει στον χώρο αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό στοιχείο που απουσιάζει. Από την παραπάνω, λοιπόν, μελέτη του χώρου της κουζίνας η εφαρμογή ενός γεωμετρικού σχεδίου Βιτρώ στα ντουλαπάκια της έρχεται με έναν εκλεπτυσμένο δυναμισμό να καλύψει ατέλειες & να προσθέσει στοιχεία στον περιβάλλοντα χώρο απολύτως αναγκαία για ένα άρτια αισθητικά και διακοσμητικά αποτέλεσμα. Ο χώρος της Κουζίνας μέσα από αυτήν την απλή και προσιτή καλλιτεχνική παρέμβαση του Βιτρώ έχει μεταμορφωθεί σε μια ξεχωριστή ιδέα από την οποία διαχέονται συναισθήματα που ομορφαίνουν την ψυχή και ανεβάζουν τη διάθεση σας κάθε φορά που τον επισκέπτεστε.   

Βιτρώ η απόλυτη τάση στην Ανακαίνιση & Διακόσμηση, ένα αυθεντικό & υψηλής καλλιτεχνικής αξίας έργο τέχνης.

Δημιουργείται αποκλειστικά από αυθεντικά κρύσταλλα οπαλίνας & καθεδράλ με την τεχνική της χαλκοταινίας. Το σχέδιο αποδίδεται αποκλειστικά και μόνο από τα κομμάτια των κρυστάλλων που συγκολλούνται με κράμα μετάλλου. Τα υλικά και η τεχνική δημιουργίας του Βιτρώ που εφαρμόζεται στο Ατελιέ Μότση σας εγγυούνται ένα ανθεκτικό έργο με υψηλή αντοχή σε θερμοκρασία, υγρασία κτλ., το οποίο δεν χρειάζεται καμία συντήρηση, ενώ σας απαλλάσσει από την ανάγκη καθαρισμού. Δώρο το Σχέδιο & η Τοποθέτηση του Βιτρώ στον χώρο σας.

Ατελιέ Μότση φέρνει την νέα εποχή στην Ανακαίνιση & Διακόσμηση της Κουζίνας. Ένα βήμα μπροστά και με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά ενσωματώνει την Υψηλή Τέχνη στον τομέα του Interior Design με ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές υπηρεσίες. Από το 1992, υπηρετεί με μεράκι τις Καλές Τέχνες, με το Βιτρώ να είναι μια από τις πιο δημοφιλείς καλλιτεχνικές δημιουργίες που παρέχει εκλεπτυσμένη διακόσμηση χώρου που εκφράζει και εκφράζεται μέσα από από τις ιδέες, τα συναισθήματα και εν γένει το στυλ σας.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!