INTERIOR by Ατελιέ Μότση

Σχεδιάζουμε το Έξυπνο Υπνοδωμάτιο για μια προσιτή & σύγχρονη Ανακαίνιση

Στο Ατελιέ Μότση πρωτοπορούμε και εκσυγχρονίζουμε την Ανακαίνιση του χώρου σας. Στην σημερινή απαιτητική εποχή ο χώρος αντιμετωπίζεται σαν ένας καμβάς πάνω στον οποίο δημιουργούμε αποκλειστικά για να καλύψουμε τις δικές σας ανάγκες, αισθητικές και λειτουργικές, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένας άνετος και έξυπνος χώρος που κάθε στοιχείο του να έχει πρακτικό και αισθητικό λόγο ύπαρξης, τίποτα περιττό, τίποτα ανούσιο, ο πραγματικός ορισμός του σύγχρονου μινιμαλισμού μέσα από το πάντρεμα της Τέχνης με την Τεχνολογία αποκλειστικά από το Ατελιέ Μότση. Στο ατελιέ θα βρείτε μια ευρεία γκάμα αρχιτεκτονικών υπηρεσιών εσωτερικών χώρων με σύγχρονες δυνατότητες τεχνολογίας ήχου, φωτισμού, θέρμανσης μέσω του smart phone ή του tablet σας. 

Art & Design

Όλοι επιθυμούμε το υπνοδωμάτιο μας να έχει έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα ώστε να αισθανόμαστε άνεση, να μας ευχαριστεί και να μας χαλαρώνει ακόμα και τις πιο απαιτητικές μέρες. Ένας ιδανικός τρόπος για να πετύχουμε αυτήν την αίσθηση είναι να συνδυάσουμε την Τέχνη με την Σχεδίαση, Art & Design, που δημιουργεί έναν χώρο με στιλιστικό ενδιαφέρον αρμονικά διαμορφωμένο. Η Τέχνη δίνει πάντα χαρακτήρα στον χώρο και όσο πιο προσεγμένη είναι τόσο πιο δυνατό το αισθητικό αποτέλεσμα. Η Διακόσμηση, η επίπλωση, οι υφές και τα χρώματα που συνυπάρχουν στον χώρο πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο και να κολακεύουν το ύψιλον της τέχνης που πλαισιώνουν. Στο Ατελιέ Μότση, ως εικαστικοί, ενώνουμε τις γραμμές του Art με το Design, από τα πατώματα μέχρι τους τοίχους και τις οροφές, από τα έπιπλα μέχρι τον ολικό επανασχεδιασμό και διαμόρφωση του υπνοδωματίου ακολουθούμε μια σειρά από δημιουργικές και εμπνευσμένες ιδέες που προσδίδουν μια καινοτομία στον χώρο. 

Code of Conduct

Στο Ατελιέ Μότση στόχος μας είναι να δημιουργούμε έναν χώρο με αξία, ικανό να φιλοξενήσει Υψηλή Τέχνη μέσα από μοναδικές εικαστικές δημιουργίες μέσα από μια πληθώρα εφαρμοσμένων και καλών τεχνών από ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά, μιας και μοναδικής αναπαραγωγής παγκοσμίως ώστε να υποστηρίξουν το για πάντα που απαιτεί η Τέχνη. Οι μορφές τέχνης που θα βρείτε στο ατελιέ ξεκινάνε από την ζωγραφική/ τοιχογραφία ή οροφογραφία, όλες οι εφαρμογές του βιτρώ, ψηφιδωτά, γλυπτά, Lighting Art, Art installation και επεκτείνεται σε καινοτόμους συνδυασμούς αυτών των μορφών που οδηγούν σε νέες και πρωτότυπες εικαστικές δημιουργίες, ανεπανάληπτα κατά παραγγελία έργα τέχνης τόσο μοναδικά και ξεχωριστά όσο οι δικές σας επιθυμίες. Πίσω από κάθε έργο τέχνης φροντίζουμε να συνδέεται αρμονικά με το περιβάλλον που θα το φιλοξενήσει, αλλά και με του ανθρώπους, ένα αληθινό έργο εκφράζει, είναι οικείο και μετατρέπεται σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του χώρου.  

ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ

Μελέτη φωτισμού

Στο Ατελιέ Μότση μπορείτε να βρείτε εντελώς δωρεάν την ολοκληρωμένη μελέτη φωτισμού που θα αναδείξει την αρχιτεκτονική του χώρου σας. Επενδύουμε στην καινοτομία, σε κατά παραγγελία projects προορισμένα για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά σύμφωνα με το γούστο του και τις δικές του επιθυμίες. Στο Ατελιέ Μότση θα βρείτε πρωτότυπες ολοκληρωμένες ιδέες εσωτερικής αρχιτεκτονικής που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού, ως εικαστικοί σχεδιάζουμε αποκλειστικά για τον κάθε πελάτη, μακριά από κοινότυπες και επαναλαμβανόμενες εικόνες της συνηθισμένης αρχιτεκτονικής χώρου που βλέπουμε παντού να εφαρμόζονται ξανά και ξανά όπως οι Led ταινίες πίσω από μια γυψοσανίδα, μια παρέμβαση στον χώρο εξαιρετικά ανούσια και αισθητικά παντελώς αδιάφορη.

Οι προτάσεις μας στο Lighting Design αφορούν πραγματικές εικαστικές δημιουργίες όχι μόνο στο τεχνητό φως, αλλά και στο φυσικό φως με ειδικές κατασκευές βιτρώ που σας επιτρέπουν να ελέγχεται, να ρυθμίζεται και να εντοπίζεται το ιδανικό επίπεδο της φωτεινότητας στον χώρο σας.

 

Επίπλωση χώρου

Στο Ατελιέ Μότση προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αναλαμβάνοντας την επίπλωση του χώρου σας πάντα με καινοτόμες προτάσεις κατά παραγγελία σχέδια για κρεβάτια, με εικαστικές κατά παραγγελία παρεμβάσεις και για την κεφαλή του κρεβατιού εφαρμόζοντας συνδυαστικά μορφές καλών τεχνών με ενσωματωμένες τεχνολογικές δυνατότητες που θα μπορείτε να ρυθμίζεται μέσω smart phone ή tablet.  

Κουφώματα αλουμίνιου & Βιτρώ για Παράθυρο/ Μπαλκονόπορτα

Το Ατελιέ Μότση από το 1992, δημιουργεί Βιτρώ σε όλους τους τύπους Παραθύρων (Συρόμενα, Ανοιγόμενα, Σταθερά, Διπλά τζάμια, Μπαλκονόπορτες, Φεγγίτες / Παράθυρα Οροφής κτλ.) & σε κάθε χώρο εσωτερικό & εξωτερικό. Σε μία μόνο τιμή σας παρέχουμε τη δυνατότητα μαζί με το Βιτρώ να παραγγείλετε σε εμάς κουφώματα αλουμινίου και ενεργειακά τζάμια, παρέχουμε εντελώς δωρεάν το Σχέδιο & την Τοποθέτηση στον χώρο σας.

 

Τοποθέτηση Βιτρώ σε νέα ή υφιστάμενη Πόρτα

Στο Ατελιέ Μότση θα βρείτε την πιο πρωτότυπη τάση στην ανακαίνιση χώρου την Πόρτα Βιτρώ με δυνατότητα κρυφού φωτισμού LED, τα χρώματα και το φως από τα γνήσια κρύσταλλα του βιτρώ διαχέονται τόσο μοναδικά σε όλο το υπνοδωμάτιο με το τελικό αποτέλεσμα είναι κυριολεκτικά ονειρεμένο. Όπως σε κάθε περίπτωση έτσι και στην πόρτα το γνήσιο βιτρώ που θα βρείτε αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση πέρα από την εμφανή ξεχωριστή καλλιτεχνική διακόσμηση παρέχει στον χώρο σας και πολλά λειτουργικά οφέλη, ανάμεσα σε αυτά η θερμομόνωση και η ηχομόνωση της πόρτας χάρις στα αυθεντικά κρύσταλλα μοναδική παραγωγής και επίσης το ιδανικό επίπεδο φωτεινότητας καθώς το βιτρώ ανάλογα με το σχέδιο του και τον τρόπο που θα συνδυαστούν τα κρύσταλλα της οπαλίνας και του καθεδράλ προσφέρει φως σε σκοτεινούς χώρους ή το περιορίζει τόσο όσο σε χώρους που είναι ενοχλητικό προστατεύοντας σας από αδιάκριτα βλέμματα. 

Πόρτα Βιτρώ η πιο προσιτή πολυτέλεια, βιώστε την πιο ξεχωριστή εμπειρία τέχνης αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση!

 

Καλλιτεχνική παρέμβαση σε Πόρτα ή Ντουλάπα

Eπεμβαίνουμε καλλιτεχνικά σε εσωτερικές πόρτες ανεξαρτήτου κατασκευής και της μετατρέπουμε σε έναν μοναδικό Art Καμβά με λειτουργικά οφέλη καθώς θα ομορφύνουμε ένα αναγκαίο στοιχείο του χώρου το οποίο τον δυσκόλευε να αναδειχθεί  διακοσμητικά. Στο Ατελιέ Μότση η πόρτα που έχετε στο υπνοδωμάτιο σας θα εξελιχθεί σε μια πρωτότυπη εικαστική δημιουργία που θα μεταμορφώσει ριζικά όλο τον περιβάλλοντα χώρο του δωματίου σας.

Ντουλάπα ένα στοιχείο του υπνοδωματίου που απαιτεί λειτουργικές & διακοσμητικές παρεμβάσεις με χρήση συνδυαστικών μορφών υψηλής τέχνης. Οι εφαρμογές είναι σχεδόν άπειρες, η κάθε περίπτωση έχει τη δική της καλλιτεχνική προσέγγιση με απώτερο στόχο η ντουλάπα να μετατραπεί στο απόλυτο Art Object, ένα πρωτότυπο έργο υψηλής τέχνης που θα βρείτε αποκλειστικά και κατά αποκλειστικότητα στο Ατελιέ Μότση.

 

Πάτωμα & Τοίχος 

Στο Ατελιέ Μότση πέρα από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με την κατά παραγγελία δημιουργία εικαστικών αντικειμένων που θα μεταμορφώσουν το υπνοδωμάτιο σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν την υπηρεσία ολοκληρωμένης διαμόρφωσης χώρου όπου προτείνουμε πλακάκια στα καλύτερα σχέδια και υλικά της αγοράς, θερμομόνωση και ηχομόνωση τοίχων, διαμόρφωση οροφής, γυψοσανίδες ώστε να δεχτούν Οροφογραφίες και Φωτιζόμενα βιτρώ. Στο Ατελιέ Μότση θα βρείτε ολοκληρωμένες τεχνικές εργασίες ριζικής κατασκευής όλου του υπνοδωματίου σας.

 


κ

Επικοινωνήστε με το Ατελιέ Μότση στο 210 99 46 144 ή μέσω email: atelie-moci@hotmail.com και κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού για μια εκτίμηση τιμής ριζικής Ανακαίνισης & Διακόσμησης του Υπνοδωματίου σας.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!