ΒΙΤΡΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΠΑΝΙΟ.

Διακόσμηση Μπάνιου σε τρία διαμερίσματα που στο καθένα τοποθετήθηκε βιτρώ στο υπάρχον πλαίσιο αλουμινίου του παραθύρου τύπου ανοιγόμενο που περιλάμβανε διπλό τζάμι. Το Βιτρώ δημιουργήθηκε από γνήσια κρύσταλλα πάχους 4 mm, κάθε κομμάτι κρυστάλλου ξεχωριστά κόβεται σε ξεχωριστά σχήματα και χρώματα που συνθέτουν το τελικό σχέδιο και συγκολλούνται με την τεχνική Tiffany η οποία είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος που εξασφαλίζει ένα συμπαγές βιτρώ με εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

  

«Άνθη» Διαχρονικό σχέδιο Βιτρώ όπως ζητήθηκε από το πελάτη μας στα χρώματα της αρεσκείας του.

«Προπέλα» Κλασικό σχέδιο Βιτρώ όπως ζητήθηκε από το πελάτη μας στα χρώματα της αρεσκείας του.

Το Ήξερες Αυτό …
• Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε γνήσια παράθυρα βιτρώ με Tiffany τεχνική αναλλοίωτα στο χρόνο χωρίς να απαιτείται καμία απολύτως συντήρηση, δεν θαμπώνει δεν απαιτεί καθαρισμό.
• Τοποθετούμε το Βιτρώ πάνω στο διπλό τζάμι από την εσωτερική πλευρά του παραθύρου για μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα, θερμομόνωση και ηχομόνωση.
• Στα Βιτρώ Μπάνιου εφαρμόζουμε άρτια τεχνική και καλλιτεχνική σύνθεση στα κρύσταλλα οπαλίνας & καθεδράλ για να σας προστατέψουμε από τα αδιάκριτα βλέμματα επιτρέποντας παράλληλα στο φυσικό φως να εισέρχεται στο μπάνιο σας.

 

Αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση Κατά παραγγελία Βιτρώ σε παράθυρα Μπάνιου στο δικό σας υπάρχον πλαίσιο ή να παραγγείλετε σε εμάς το πλαίσιο της αρεσκείας σας.

Για να απολαύσετε την εμπειρία της αληθινής τέχνης του Βιτρώ καλέστε μας στο 210 99 46 144 .

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!