Διακόσμηση καταστήματος εστίασης.


Στο Ατελιέ Μότση κάθε διακόσμηση προσεγγίζετε ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες που απορρέουν, για το λόγο αυτό σας παρέχουμε την μοναδική δυνατότητα να παραγγείλετε ένα σχέδιο βιτρώ της αρεσκείας σας, ένα σχέδιο που θα δημιουργηθεί αποκλειστικά για το χώρο σας και θα ανταποκρίνεται πλήρως στον προϋπολογισμό και το προσωπικό σας στυλ. Επίσης, προσφέρουμε εντελώς δωρεάν τις τεχνικές υπηρεσίες της τοποθέτησης του βιτρώ στον χώρο σας.

Η τέχνη του βιτρώ προσφέρει ομορφιά και λειτουργικότητα για καινοτόμα ανακαίνιση & διακόσμηση του επαγγελματικού σας χώρου.

Στη συγκεκριμένη πρόταση διακοσμήσαμε ένα αντιαισθητικό άνοιγμα στον τοίχο που ταυτόχρονα προκαλούσε προβλήματα λόγω της ακτινοβολίας του ήλιου με την τοποθέτηση ενός γεωμετρικού σχεδίου βιτρώ. Το κενό καλύφθηκε άρτια από αισθητικής άποψης, ενώ το θέμα της φωτεινότητας ρυθμίστηκε ιδανικά με τον ειδικό συνδυασμό των κρυστάλλων καθεδράλ που επέτρεπαν στις ακτίνες του ήλιου να διεισδύουν με τρόπο που να μην είναι ενοχλητικές. Οι έντονες χρωματικές αποχρώσεις των κρυστάλλων σε γήινους ως επί των πλείστων τόνους αναμιγνύονται με το φως του ηλίου δίνοντας κάθε φορά μια διαφορετική χρωματική αίσθηση στον περιβάλλοντα χώρο, ιδιαίτερα μοντέρνο και επιβλητικό. Οι αυστηρές και έντονες γραμμές του σχεδίου πρωταγωνιστούν στην γενικότερη διακόσμηση του χώρου, ο οποίος γίνεται ατμοσφαιρικός και ιδιαίτερος για τους θαμώνες. Με μια απλή και προσιτή διακοσμητική παρέμβαση, όπως αυτή η εφαρμογή βιτρώ ο χώρος αναβαθμίστηκε από αισθητικής άποψης ώστε να ξεχωρίσει από τον υπόλοιπο κοινό διάκοσμο.

 


Οι εφαρμογές του βιτρώ που μπορείτε να ανακαλύψετε βιτρώ οροφής, βιτρώ καθρέφτες, βιτρώ διαχωριστικά / πόρτες, βιτρώ παράθυρα συνιστούν μια συμφέρουσα επένδυση για την Ανακαίνιση & Διακόσμηση ενός καταστήματος εστίασης, καθώς αποκτάται απλά και προσιτά μια ιδιαίτερη διακόσμηση με μοναδικές εικαστικές δημιουργίες σχεδιασμένες αποκλειστικά και μόνο για εσάς.


FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!