Διακόσμηση & Brand identity κομμωτηρίου

 

“χωρίς τέχνη δεν υπάρχει χαρακτήρας”

Ατελιέ Μότση – success by design

 

ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά πακέτα για επαγγελματίες

Στο ατελιέ Μότση προφέρουμε ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά πακέτα για επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν ξεκινώντας με ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Στο Ατελιέ Μότση δεν προφέρουμε μόνο την διακόσμηση του χώρου αλλά σχεδιάζουμε ολόκληρο το brand. Από τον φυσικό χώρο της επιχείρησης έως τον ψηφιακό διαμορφώνουμε το brand identity που αρμόζει στα οράματα και τους στόχους της επιχείρησης σας.

 

Διαμορφώνουμε το brand identity που αρμόζει στα οράματα και τους στόχους της επιχείρησης σας.

Από το πρώτο καρφί έως το τελευταίο γραφικό στο website σας, σας δίνουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα και την υλοποιούμε με σεβασμό στα χρονικά περιθώρια και με άριστη επιλογή υλικών και αποχρώσεων επικοινωνήστε μαζί μας για ξεκινήσετε από εδώ ένα επιτυχημένο brand η να βελτιώσετέ μια υπάρχουσα επιχείρηση Ατελιέ Μότση art you can use ™

Υπάρχουν πολλά είδη τέχνης και αισθητικής αλλά σε κάθε χώρο ταιριάζει διαφορετική τέχνη όπως και σε κάθε ιδέα μια διαφορετική υλοποίηση και αυτό μας διαχωρίζει και μας κάνει ξεχωριστούς.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιήσαμε βιτρώ και τοιχογραφία, υφές και φωτισμούς για να εντυπωσιάσουν διμιουργικα και να ενσωματώσουν το look και την αισθητική του brand.

Αυθεντικό φωτιζόμενο βιτρώ από γνήσιο γυαλί οπαλίνας και καθεδράλ με την τεχνική της χαλκοταινίας. Στην υποδοχή τοποθετήθηκε μαύρο γυαλί οπαλίνας πάχος 4 χιλιοστών. Τοιχογραφία ζωγραφισμένη την τεχνική a secco με οικολογικά χρώματα, δεν απαιτείται συντήρηση.

Από το βιτρώ ως την τοιχογραφία διατηρούμε την ίδια αισθητική και εικόνα και συμπεριλαμβανομένου το logo στα έργα για να το ενσωματώσει διμιουργικα στον διάκοσμο και το design του χώρου

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!