Διακόσμηση Ψευδοροφής με Βιτρώ.

Φωτιζόμενο Βιτρώ Οροφής για να διακοσμήσετε προσιτά και με τη μέγιστη λειτουργικότητα την ψευδοροφή σας. Αυθεντικό Βιτρώ, με κρυφό φωτισμό LED, από γνήσια κρύσταλλα οπαλίνας & καθεδράλ με την τεχνική της χαλκοταινίας.

Δώρο το κατά παραγγελία σχέδιο της επιλογής σας & η τοποθέτηση στον χώρο σας.

Η πολύ διαδεδομένη τάση που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια σε νεόκτιστες κατοικίες ή σε ανακαινισμένες είναι η κατασκευή ψευδοροφής κυρίως με γυψοσανίδα. Η διακόσμηση του χώρου είναι από τους βασικότερους λόγους κατασκευής της ψευδοροφής. Στο Ατελιέ Μότση, θα βρείτε τον πιο καινοτόμο και μοναδικό τρόπο διακόσμησης της ψευδοροφής σας με πολλαπλά οφέλη, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Φωτιζόμενο Βιτρώ σε Ψευδοροφή

  • Το Βιτρώ είναι εικαστική δημιουργία, υψηλή τέχνη, διακοσμεί εκλεπτυσμένα αποδίδοντας το ξεχωριστό και προσωπικό σας στυλ στον χώρο.
  • Το γνήσιο Βιτρώ που δημιουργούμε με την τεχνική της χαλκοταινίας είναι απόλυτα ανθεκτικό εμποδίζοντας τις συνεχείς μεταβολές της θερμοκρασίας του χώρου προσφέροντας μοναδική θερμομόνωση, αλλά και ηχομόνωση.
  • Οι αυθεντικές εικαστικές δημιουργίες βιτρώ που δημιουργούμε δεν απαιτούν καμία συντήρηση, κανένα καθαρισμό, παρέχουν απόλυτη σταθερότητα και αντοχή με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.
  • Η εφαρμογή κρυφού φωτισμού LED στο Βιτρώ σας παρέχει τη δυνατότητα να ρυθμίζεται την ένταση της φωτεινότητας ανάλογα με την απόδοση της ατμόσφαιρας που επιθυμείται.
  • Η επιλογή του καλλιτεχνικού σχεδίου σε συνδυασμό με τις χρωματικές αποχρώσεις των κρυστάλλων δίνουν μια τρισδιάστατη αίσθηση στον χώρο με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο ευρύχωρος, ψηλοτάβανος και καλαίσθητος.

Το Φωτιζόμενο Βιτρώ οροφής σας διαφοροποιεί από τα τετριμμένα, ο χώρος σας θα είναι μοναδικός δεν θα είναι μια ακόμα συνηθισμένη επιλογή του κοινού διάκοσμου, επιπλέον σας απαλλάσσει από την ανάγκη αγοράς φωτιστικών καθώς ρυθμίζει και προσφέρει την απαιτούμενη φωτεινότητα που χρειάζεται όλος ο χώρος ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, επίσης είναι κατάλληλο τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!