ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑΣ

Art Decor & Κατασκευή Υπνοδωματίου ολοκληρωμένη υπηρεσία Ανακαίνισης σε (1) μια τιμή αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση. 

Μοντέρνες ιδέες διακόσμησης της κρεβατοκάμαρας. Εστιάζουμε στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας για ένα στιλάτο χώρο ιδανική λύση για να δείχνει ο χώρος μεγαλύτερος και επιβλητικότερος. 

Εμπνευσμένες προτάσεις για τη διακόσμηση τοίχου κρεβατοκάμαρας ειδικά σε ό,τι αφορά τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι. Στυλ & λειτουργικότητα γίνονται ένα. Σχεδιάζουμε τον τοίχο πίσω από την κρεβατοκάμαρα με διττό στόχο αναβάθμιση του διάκοσμου & καλύτερη αξιοποίηση του χώρου δημιουργώντας ράφια, ντουλάπες ή έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους.

Χρήση γυψοσανίδας για τη δημιουργία τεχνιτών εσοχών στους τοίχους διαμορφώνουν ένα πολυεπίπεδο χώρο που οπτικά μεγεθύνουν τον χώρο πάντα σε συνδυασμό με την πλαισίωση LED φωτισμού τονίζοντας τις γεωμετρίες που σχηματίζονται στον χώρο.


Βιτρώ δημιουργία από γνήσια κρύσταλλα καθεδράλ λειτουργεί ως συρόμενο διαχωριστικό στον τοίχο πίσω από την κρεβατοκάμαρα που ανοιγοκλείνει εναλλάσσοντας τον διάκοσμο και το ύφος κατά περίσταση. Σε συνδυασμό με την γνήσια τοιχογραφία με τον κρυφό LED φωτισμό δημιουργείται ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Γνήσια τοιχογραφία ζωγραφισμένη στο χέρι απευθείας στον τοίχο εφαρμόζοντας την τεχνική a secco με υπο-αλλεργικά και οικολογικά χρώματα εγγύηση εφ΄ όρου ζωής αναλλοίωτο αποτέλεσμα, δεν απαιτεί καμία συντήρηση. Σε συνδυασμό με τον κρυφό LED φωτισμό δημιουργείται ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.


Εφαρμογή της καλλιτεχνικής τάσης Large Wall Art που συναντάται είτε σε πίνακες ζωγραφικής είτε σε γνήσιες τοιχογραφίες που χαρακτηρίζονται για τις μεγάλες διαστάσεις και τις έντονες χρωματικές αποχρώσεις. Σε συνδυασμό με τον κρυφό LED φωτισμό δημιουργείται ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Μεταμορφώνουμε ολιστικά το υπνοδωμάτιο με υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονικές κατασκευές & καλλιτεχνικές δημιουργίες σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας. Για κατά παραγγελία σχεδιασμό και διακόσμηση ολόκληρης της κρεβατοκάμαρας καλέστε μας στο 2109946114 ή στείλτε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση atelie-moci@hotmail.com    

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!