Φωτιζόμενο Βιτρώ Οροφής – Η απόλυτη Διακόσμηση για ταβάνια με γυψοσανίδα

Στην σύγχρονη εποχή, η γυψοσανίδα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα οικοδομικά υλικά διακόσμησης που προτιμάτε σε οροφές και συναντάται τόσο σε κατοικίες (σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτιο) όσο και σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, χώροι υποδοχής κτλ.). Η τάση της γυψοσανίδας λοιπόν είναι δεδομένη και οι δε επιλογές σε σχέδια όπως κυκλικές, μικρές ή μεγάλες άπειρες, όμως δεν είναι ολοκληρωμένη διακοσμητική πρόταση για το ταβάνι σας.

Το Ατελιέ Μότση από το 1992 με μια πολυετή εμπειρία στις Καλές Τέχνες & το Design ολοκληρώνει και αισθητικά τελειοποιεί την τάσης γυψοσανίδας, συγκεκριμένα επεμβαίνει με εικαστικό τρόπο στο αισθητικό πρόβλημα που δημιουργεί η ύπαρξη της γυψοσανίδας, το οποίο είναι η δημιουργία μιας αντιαισθητικής «τρύπας» ενός «κενού» κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι σας. Πολλοί μάλιστα συνοδεύουν την γυψοσανίδα με φωτισμό το οποίο εντείνει ακόμη περισσότερο την «τρύπα» που έχει κατασκευασθεί στο ταβάνι.

Το Ατελιέ Μότση σας προτείνει να τοποθετήσετε Φωτιζόμενο Βιτρώ Οροφής στην γυψοσανίδα που έχετε στο ταβάνι σας, και αμέσως αισθητικά η γυψοσανίδα από «τρύπα» μετατρέπεται σε ένα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας εικαστικό έργο με διπλό πλεονέκτημα αισθητικό και λειτουργικό καθώς ο κρυφός φωτισμός LED στο Βιτρώ θα δώσει το επιθυμητό φωτισμό για τον χώρο σας.

Η επιλογή γυψοσανίδας στο ταβάνι σας από μόνη της δεν συνιστά διακόσμηση! Εάν, λοιπόν, σας αρέσει να αξιοποιήσετε διακοσμητικά το ταβάνι σας, συνδυάστε την γυψοσανίδα με Φωτιζόμενο Βιτρώ Οροφής, μια μοναδική εικαστική δημιουργία που πραγματικά θα διακοσμεί το ταβάνι σας με ξεχωριστή αισθητική.

Βιώστε μια πραγματική εμπειρία τέχνης καθημερινά στον χώρο σας!  

Κατά παραγγελία αυθεντικό Φωτιζόμενο Βιτρώ Οροφής από γνήσια γυαλιά οπαλίνας & καθεδράλ μοναδικών χρωματικών αποχρώσεων δικής σας επιλογής, εντελώς δωρεάν το Σχέδιο και η Τοποθέτηση του στο χώρο σας.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΑΤΕΛΙΕ ΜΟΤΣΗ: Μια άλλη εναλλακτική πρόταση για να καλύψετε την αντιαισθητική «τρύπα» που δημιουργεί η γυψοσανίδα οροφής είναι η αυθεντική Οροφογραφία με κρυφό φωτισμό. Για περισσότερες ιδέες πατήστε εδώ.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!