ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΒΙΤΡΩ

Μινιμαλισμός & Βιτρώ.

Το βιτρώ στην παραδοσιακή του έννοια είναι μια τέχνη που το σχέδιο και η εικαστική παρέμβαση του καλλιτέχνη είναι εμφανής και προβεβλημένη, ο ζωγράφος εσκεμμένα κάνει εμφανή την παρουσία του στην σύνθεση, το σχέδιο και την τεχνική του βιτρώ. Παράδοξος όλο αυτό το οικοδόμημα που χαρακτηρίζει το βιτρώ μπορεί εύκολα να αναδομηθεί σε μια minimal αντίληψη κατασκευή και απόδοση του βιτρώ.

Κλασική αναπαράσταση & γραμμικό Βιτρώ.

Η αναπαράσταση στην κλασική μορφή του είναι το δεδομένο ύφος στο βιτρώ αν και τα τελευταία χρόνια τα βιτρώ με γραμμικά σχέδια έχουν δημιουργήσει έντονο ενδιαφέρον στον κοινό. Ένα βιτρώ με μια σειρά από κουτάκια, μια σειρά από λωρίδες, δεν σημαίνουν μινιμαλισμό και σε πολλές περιπτώσεις έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και ο λόγος γιατί το βιτρώ σχεδιαστικά εξαρτάται από τον φωτισμό και τη κλίμακα που κάθε κομμάτι έχει στο συνολικό παζλ.

Στο Ατελιέ Μότση όταν δημιουργούμε minimal και post-minimal βιτρώ με μοντέρνο και αφαιρετικό ύφος δίνουμε μεγάλη σημασία πρώτα στο concept και μετά στην διαδικασία του σχεδίου, πρώτα οριοθετούμε την κλίμακα των κομματιών μετά το σχήμα και ύστερα ρυθμίζουμε για να δημιουργηθεί η οπτική μάζα που δίνει τις γλυπτικές αξίες του μινιμαλισμού, μέσα από την χρωματική και γεωμετρική αναλογία του σχεδίου.

Παράθυρα Βιτρώ. Ολοκληρωμένη λύση Ανακαίνισης & Διακόσμησης εσωτερικού χώρου αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!