Φωτιζόμενος Καθρέπτης Βιτρώ.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ.

Ο καθρέπτης Βιτρώ είναι ιδανικός για μια απαράμιλλη και μοναδική διακόσμηση και ανακαίνιση του μπάνιου σας καθώς αποτελεί ένα κεντρικό κομμάτι κομψότητας και ομορφιάς, από τα πιο σημαντικά στοιχεία σχεδιασμού που τοποθετείται πάνω από τον νιπτήρα οποιουδήποτε μεγέθους ή στυλ, ικανό να μεταμορφώσει οπτικά και λειτουργικά όλο τον χώρο του μπάνιου.

Η επιλογή Φωτιζόμενου Καθρέπτη Βιτρώ δημιουργεί ένα καλλιτεχνικό και κομψό αισθητικό αποτέλεσμα ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην λειτουργικότητα του μπάνιου σας παρέχοντας αίσθηση ευρυχωρίας και προσδίδοντας φωτεινότητα στον χώρο. Ο φωτισμός που εκπέμπει ο φωτιζόμενος καθρέπτης βιτρώ ισοδυναμεί με αυτό ενός φωτιστικού, χρησιμοποιούνται λάμπες LED παρέχοντας σας την μέγιστη εξοικονόμηση για ένα πιο φωτεινό και εντυπωσιακό μπάνιο.

Κρύσταλλα οπαλίνας και γυάλινος καθρέπτης με την τεχνική της χαλκοταινίας.

Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες “Βιτρώ Καθρέπτες” χρησιμοποιώντας αυθεντικά μοναδικής παραγωγής κρύσταλλα οπαλίνας 4mm πάχους τα οποία ενσωματώνονται μέσα στον καθρέπτη με την τεχνική της χαλκοταινίας δίνοντας ένα άριστο τεχνικά έργο με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής απόλυτα ανθεκτικό στην υγρασία χωρίς να απαιτείται καμία απολύτως συντήρηση.

Στο Ατελιέ Μότση θα βρείτε κατά παραγγελία Καθρέπτες Βιτρώ με ή χωρίς φωτισμό σύμφωνα με τις διαστάσεις και τις αισθητικές απαιτήσεις σας, καθώς και τον προϋπολογισμό σας. Ενδεικτικές δημιουργίες μας μπορείτε να αναζητήσετε εδώ.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!