Βιτρώ Παράθυρο Μπάνιου & Τοιχογραφία Οροφής. Εξαιρετικά εντυπωσιακή & προσιτή Ανακαίνιση Μπάνιου.

Το Ατελιέ Μότση σας προσφέρει ένα οικονομικό πακέτο Ανακαίνισης του Μπάνιου σας. Κατά παραγγελία Βιτρώ σε Παράθυρο μπάνιου από γνήσια γυαλιά οπαλίνας και καθεδράλ απόλυτα αναθεκτικά στην υγρασια & αυθεντική Τοιχογραφία οροφής με την τεχνική a secco με οικολογικά χρώματα και εγγύηση εφ΄ όρου ζωής. Δώρο το Σχέδιο & η Τοποθέτηση στον χώρο σας!

Προτιμήστε Βιτρώ & Τοιχογραφία για εκλεπτυσμένη διακόσμηση & λειτουργική αναβάθμιση του Μπάνιου σας αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση. Ο εικαστικός καλλιτέχνης Παύλος Μότσης με την πολυετή εμπειρία του δημιουργεί κατά παραγγελίες εικαστικές παρέμβασεις στο μπάνιο σας μεταμορφώνοντας το σε ένα πολυτελή χώρο με υψηλή αισθητική. Το Βιτρώ & Τοιχογραφία είναι κάτι παραπάνω από μια απλή διακόσμηση χώρου, είναι αληθινή Τέχνη σε τιμή απόλυτα προσαρμοσμένη στον προϋπολογισμό σας.

Στο Ατελιέ Μότση η αυθεντική Τέχνη εξυπηρετεί και λειτουργικά ζητήματα του μπάνιου σας, όπως η ανάδειξη του Φωτισμού στον χώρο μέσω του Βιτρώ Παράθυρο που χάρις στο καλλιτεχνικό σχέδιο και στις χρωματικές αποχρώσεις των αυθεντικών κρυστάλλων του αυξάνει το φυσικό φως του περιβάλλοντα χώρου, σε συνδυασμό επίσης με την Τοιχογραφία οροφής που αξιοποεί το ταβάνι του μπάνιου – ένα ανεκμετάλλευτο χώρο από την κοινή διακόσμηση  – ο οποίος μέσα από την κατάλληλη εικαστική παρέμβαση διευρύνει οπτικά και αναβαθμίζει μοναδικά το μπάνιο σας.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!