ΟΡΟΦΕΣ ΒΙΤΡΩ

Αυθεντικό Βιτρώ σε Οροφή. Ανακαίνιση & Διακόσμηση νεοκλασικής οικίας στην πόλη του Πειραιά. Μοναδική εικαστική δημιουργία του Ατελιέ Μότση με σκοπό να επαναφέρει αυτό το νεοκλασικό στην παλιά του αίγλη και να δημιουργήσει έναν άνετο και κομψό χώρο.

Βιτρώ ένα μοναδικό είδος τέχνης — σύγχρονο στοιχείο διακόσμησης — λειτουργικό και προσαρμόσιμο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες εφαρμογές, από παράθυρα, πόρτες έως φωτιστικά και οροφές. Βιτρώ Οροφής ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι η οπτική γοητεία που προσδίδει σε κάθε χώρο. Με το φυσικό φως να περνά μέσα από τα πολύχρωμα κρύσταλλα οπαλίνας & καθεδράλ διαθλάται και διασκορπίζεται με τρόπο που δημιουργεί ένα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα. 

  • Προσθέτει οπτικό ενδιαφέρον & ομορφιά στο χώρο: Μια οροφή Βιτρώ θα προσθέσει ένα διακοσμητικό στοιχείο στις κύριες σκάλες που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα και θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες. Ο πολύχρωμος, περίπλοκος σχεδιασμός του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα που ενισχύει τη συνολική αισθητική του χώρου.
  • Παρέχει ένα μοναδικό high-end χαρακτηριστικό: Η προσθήκη μιας οροφής Βιτρώ θα κάνει τον χώρο να ξεχωρίζει προσθέτοντας μια πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας.

  • Επιτρέπει στο φυσικό φως να φιλτράρει τον χώρο, δημιουργώντας μια φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα: Επιτρέπει στο φως να περάσει μέσα από αυτό, ενώ εξακολουθεί να παρέχει την ιδιωτικότητα που επιθυμείτε. Αυτό το καθιστά εξαιρετική επιλογή για οροφή καθώς θα επιτρέψει στο φυσικό φως να φωτίσει το χώρο και να δημιουργήσει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.
  • Προσαρμόζεται έτσι ώστε να ταιριάζει στο στυλ κάθε οικίας: Το Βιτρώ μπορεί να κατασκευαστεί σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, επομένως είναι εύκολο να βρείτε το σχέδιο αυτό που θα ταιριάξει απόλυτα στην αισθητική σας.
  • Αυξάνει την αξία του σπιτιού: Είναι μια επένδυση που μπορεί να αποδώσει εάν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αποφασίσει να πουλήσει το ακίνητο στο μέλλον.
  • Η δυνατότητα για Κατά παραγγελία Βιτρώ στο Ατελιέ Μότση το καθιστά ένα ευέλικτο και προσαρμόσιμο χαρακτηριστικό στις ανάγκες του κάθε χώρου.

Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε εικαστικές κατά παραγγελία βιτρώ δημιουργίες. Καινοτομούμε στην Ανακαίνιση & Διακόσμηση εσωτερικών χώρων & προσφέρουμε ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές & τεχνικές υπηρεσίες με στόχο την ολική μεταμόρφωση της οικίας σας.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!