ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΒΑΝ!

Παραβάν σε Υλικά – Σχέδια – Χρώματα – Διαστάσεις της επιλογής σας! Art You Can Use™ αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση.

Το παραβάν είναι ένα κινητό διαχωριστικό χώρου!!! Πέρα από την λειτουργικότητα στην χρήση του προσφέρει στην διακόσμηση και την αισθητική του χώρου. Στα χέρια ενός καλλιτέχνη το διαχωριστικό μπορεί εύκολα να γίνει ένα κινητό έργο τέχνης. Υπάρχουν πολλά είδη υλικών που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία του παραβάν, αλλά εμείς θα αναφερθούμε σε αυτά που παραμένουν ανεπηρέαστα από τον χρόνο και αποτελούνται από υλικά που προσθέτουν υφές και χρώμα στον χώρο.

Ζωγραφική.

Η ζωγραφική είναι μια αυτονόητη προσέγγιση στο παραβάν. Ένα διακοσμητικό παραβάν ζωγραφισμένο με χρώματα και θέματα που ταιριάζουν στον χώρο. Αυτή η επιλογή  είναι εξαιρετική συγκριτικά με ένα μονόχρωμο παραβάν προσδίδοντας στυλ και ξεχωριστή αισθητική.

Βιτρώ.

Το βιτρώ είναι μια άριστη τέχνη για την διακόσμηση του εσωτερικού χώρου και οπωσδήποτε συνεισφέρει στο σύνολο της διακόσμησης με τις υφές των κρυστάλλων, την διάθλαση του φωτός, τα χρώματα και το σχέδιο του που είναι και το βασικό στοιχείο που καθορίζει την αξία του.

 

Φτιάξτε το δικό σου παραβάν.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη θα σας καθοδηγήσουμε και προτείνουμε λύσεις και επιλογές σε κάθε βήμα, μπορείτε να φτιάξετε ένα παραβάν από την αρχή ως το τέλος με (7) κύρια χαρακτηριστικά που μπορείτε να διαλέξετε για να τροποποιήσετε να αλλάξετε και να εξατομικεύσετε.

♦ Διαστάσεις

Διαλέξτε τις διαστάσεις που θέλετε το ύψος και το μήκος που αντιπροσωπεύει τον χώρο σας.

♦ Σχήμα

Επειδή στο Ατελιέ Μότση σχεδιάζουμε το παραβάν από την αρχή ως το τέλος σας δίνουμε την επιλογή να διαλέξετε το format του παραβάν να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα παραλληλόγραμμα φύλλα και να διαλέξετε έξυπνες κυκλικές σύνθεσής οι τετράγωνες γραμμές.

♦ Υλικό πλαισίου

Στο Ατελιέ Μότση σας προσφέρουμε την δυνατότητα να διαλέξετε το υλικό για το πλαίσιο του παραβάν και αυτό μπορεί να είναι από ξύλο διαφόρων ειδών και χρωμάτων, αλουμίνιο για μια ποιο στιβαρή και διαχρονική επιλογή ακόμα και inox η και εξολοκλήρου από γυαλί για μια διάφανη μαγική αίσθηση που δείχνει ένα παραβάν που οπτικά φαίνεται να  υπάρχει χωρίς πλαίσιο.

♦ Φύλλα

Τα περισσότερα παραβάν έχουν 2 ή 4 φύλλα αλλά ανάλογα με τις ανάγκες το σχήμα το μέγεθος τους στο Ατελιέ Μότση σας δίνουμε την δυνατότητα να διαλέξετε τον αριθμό των φύλλων και τις διαστάσεις τους.

♦ Σχέδιο

Το σχέδιο στο Ατελιέ Μότση γίνετε κατά παραγγελία με βάση το θέμα και την παλέτα χρωμάτων που επιθυμείτε, μπορούμε να εκτελέσουμε οποιοδήποτε σχέδιο από το πιο περίπλοκο έως το πιο απλοϊκό με ποιότητα στην παραγωγή και αξία ως προς την εικαστική αναπαράσταση άλλωστε σας προσφέρουμε κάτι διαχρονικό, ένα μοναδικό αντικείμενο τέχνης και διακόσμησης.

♦ Χρώματα

Τα κρύσταλλα της οπαλίνας και του καθεδράλ έχουν μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αποχρώσεων επιπλέον διαθέτουν διαφορετικά επίπεδα διαφάνειας και διαθλάσεις φωτός αυτό μας δίνει μια πλειάδα επιλογών και συνδυασμών.

 

 

 

Παραβάν στο δικό σας budget!

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να διαλέξετε υλικά και σχέδια ώστε να πετύχετε τον ιδανικό συνδυασμό αισθητικής & τιμής που θα σας κάνει απόλυτα ικανοποιημένους με την επιλογή σας. Καλέστε μας στο 210 99 46 144 ή στείλτε μας e-mail: atelie-moci@hotmail.com

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!