ΠΟΡΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΒΙΤΡΩ.

Βιτρώ σε ξύλινη πόρτα εξωτερική εισόδου κατοικίας με οβάλ άνοιγμα. Η πρόσοψη της εισόδου της οικίας διέθετε δύο πόρτες εισόδου και ανάμεσα τους ένα αντιαισθητικό άνοιγμα στον τοίχο που επίσης καλύφθηκε με Βιτρώ. Επιλέχθηκε ένα νησιώτικο θέμα για την διακόσμηση της είσοδο με κυρίαρχο χρώμα το μπλε και το λευκό, συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν δελφινάκια στα οβάλ ανοίγματα της εξωτερικής ξύλινης πόρτα, και στο άνοιγμα που μεσολαβεί ανάμεσα στις δύο (2) πόρτες  ένα εντυπωσιακό σχέδιο Βιτρώ που απεικονίζει ένα ειδυλλιακό τοπίο με ένα καράβι να πλησιάζει τον φάρο ενός νησιού, ένας πραγματικός πίνακας ζωγραφικής.

Στο οβάλ άνοιγμα της εξωτερικής πόρτας δεν προϋπήρχε τζάμι, το Βιτρώ τοποθετήθηκε κατευθείαν στο άνοιγμα, ένα αληθινό Βιτρώ είναι ένα ενοποιημένο συμπαγές σώμα από μοναδικά κρύσταλλα ικανό να σταθεί και μόνο του, η τεχνική tiffany που εφαρμόζουμε για την δημιουργία του σας παρέχει εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Καλλιτεχνική Διακόσμηση εισόδου κατοικίας, Βιτρώ σε οβάλ άνοιγμα δύο εξωτερικές ξύλινες πόρτες εισόδου που παντρεύεται αρμονικά με ένα κεντρικό Βιτρώ σε τετράγωνο άνοιγμα μεσοτοιχίας.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!