ΒΙΤΡΩ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.

Διακόσμηση μονοκατοικίας στην Ραφήνα με την υπογραφή του Ατελιέ Μότση.

Τοποθετήθηκαν Βιτρώ σε δύο ξύλινες εσωτερικές πόρτες με άνοιγμα μονό τζάμι.

Τα σχέδια είναι κατά παραγγελία του πελάτη – ο οποίος χάρις της 30ετής εμπειρίας του Ατελιέ Μότση στον Σχεδιασμό είχε την δυνατότητα να επιλέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια του σχεδίου όπως ακριβώς το φανταζόταν, καθώς και όλα τα χρώματα είναι της αρεσκείας του χάρις την πλούσια γκάμα των κρυστάλλων που διαθέτουμε.

Η τεχνική του Βιτρώ Tiffany-technique.

Το Ατελιέ Μότση είναι το μοναδικό καλλιτεχνικό εργαστήρι που δημιουργεί κατά παραγγελία εφαρμογές γνήσιου Βιτρώ αποτελούμενο αποκλειστικά και μόνο από κρύσταλλα οπαλίνας & καθεδράλ πάχους 4 mm εφαρμόζοντας την τεχνική της χαλκοταινίας,  χειροποίητη συγκόλληση των κρυστάλλων σε κομμάτια που συνθέτουν το παζλ του σχεδίου χωρίς κανένα περιορισμό στις διαστάσεις και στις καλλιτεχνικές απαιτήσεις σας.

Το Βιτρώ τοποθετείται σε οποιαδήποτε πόρτα πάνω στο υπάρχον τζάμι της πόρτας σας.

Μπορεί να μπει σε διπλά τζάμια, είτε σε τριπλά, ενεργειακά, τρίπλεξ και securit τζάμια για μέγιστη θερμομόνωση και ηχομόνωση.

 

 

«Φτερωτός Έρωτας» απεικονίζεται από ένα αγγελάκι με αθώο βλέμμα και Αναγεννησιακή ανατομία με το τόξο του έτοιμο να ρίξει τα βέλη του έρωτα σε όποιον τον αντικρίζει … και τον λαβώνει. Όπως στα παραμύθια. Καθαρός Ρομαντισμός σε ένα κλασσικό καλλιτεχνικό σχέδιο με γήινες αποχρώσεις!


«Παγώνι» επιβλητικό και μαγευτικό, χάρμα οφθαλμών κοσμεί την εσωτερική πόρτα του καθιστικού της οικίας. Η λεπτομερής δαντελωτή και φουντωτή ουρά του αποδίδεται άρτια από ένα πλήθος πολλών καλοσχηματισμένων κομματιών κρυστάλλων σε εντυπωσιακά χρώματα που φαντάζει με πίνακα ζωγραφισμένο στο χέρι, αποδεικνύοντας την άρτια τεχνική του βιτρώ που μόνο το Ατελιέ Μότση σας παρέχει ικανή να αποδώσει την οποιαδήποτε λεπτομέρεια στο σχέδιο που θα επιλέξετε. Ατελιέ Μότση, Υψηλή Τέχνη χωρίς περιορισμούς στις επιθυμίες σας.

 

   

   

Art You Can UseTM σημαίνει Τέχνη προσιτή σε όλους!

Σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε σχέδιο από το portfolio μας ή να παραγγείλετε σχέδιο δικής σας έμπνευσης ή να συνδημιουργήσουμε μαζί το σχέδιο που ταιριάζει στο στυλ σας.

Σας παρέχουμε έγγυηση εφ’ όρου ζωής για τις Βιτρώ δημιουργίες του και ένα διαχρονικό έργο υψηλής τέχνης στον χώρο σας.

Αναλαμβάνουμε σε μια (1) τιμή την δημιουργία & τοποθέτηση του Βιτρώ στον χώρο σας.

 

 

Στο βίντεο που ακολουθεί #βιτρώ σε πόρτα

Στο Ατελιέ Μότση, η τιμή για μια Βιτρώ Πόρτα καθορίζεται αποκλειστικά α) από τις διαστάσεις και β) από το πλήθος των κομματιών των κρυστάλλων που θα συνθέσουν το σχέδιο.

Ο πελάτης συμμετέχει στην διαμόρφωση της τιμής σύμφωνα με τις δικές του στιλιστικές & οικονομικές απαιτήσεις, για να απολαύστε την εμπειρία της τέχνης του Βιτρώ καλέστε μας στο 210 99 46 144 .

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!