Βιτρώ Ιδανικό για την Διακόσμηση Κουζίνας

Η διακόσμηση μπορεί να είναι κάτι επιφανειακό, κάτι υπερβολικό και εξεζητημένο ή κάτι ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει όριο στο ωραίο ούτε σύνορο που το διαχωρίζει από το άσχημο και το κραυγαλέο.

Σε αυτό το portfolio, παρουσιάζουμε μια κουζίνα με λιτή διακόσμηση και ήρεμα χρώματα, οι υφές είναι απαλές και τα σχήματα είναι απόλυτα χωρίς έντονη λεπτομέρεια, αλλά με στοιχειά που δείχνουν τέχνη και μεράκι.

Σε αυτό το λιτό πνεύμα στηριχθήκαμε για να ομορφύνουμε αυτό τον χώρο με βιτρώ, αλλά για να το κάνουμε αυτό σκεφτήκαμε λίγο πιο πέρα από τα οπτικά σχήματα που συνήθως χρησιμοποιούνται σε αυτές τις περιπτώσεις. Το ζητούμενο ήταν να δημιουργήσουμε μια αφαιρετική πινελιά, να προσθέσουμε με το βιτρώ ένα καλαίσθητο στοιχείο που θα συνοδεύει και θα αναδεικνύει την κουζίνα.

Όπως βλέπετε προσθέσαμε γραμμές ζωγραφικές. Χρησιμοποιήσαμε κρύσταλλα καθεδράλ που είναι πιο απαλά στην όψη και εξωστρεφή ως προς την σχέση τους με τον φως, ενώ η ύφη τους είναι ιδιαίτερη και προσδίδει σαν υλικό την γενική εικόνα.

Η συγκεκριμένη διακόσμηση κουζίνας με βιτρώ αποτελεί ένα καλό παράδειγμα, για το πόσο εύκολα και με πόση μεγάλη επιτυχία μπορείτε να δημιουργήσετε μια διακόσμηση πέραν του συνηθισμένου και ιδιαίτερα ξεχωριστά, καθώς όλα τα βιτρώ στο Ατελιέ Μότση δημιουργούνται με βάση τον χώρο που θα τα φιλοξενήσει, εφάπτονται με την αισθητική του, πάντα σύμφωνα με την ανάλογη χρωματική παλέτα του χώρου.

Αυτό που καταφέραμε με τα συγκεκριμένα ντουλαπάκια κουζίνας είναι να αλλάξουμε την όψη της και να προσφέρουμε ένα καινούργιο υλικό, το γυαλί, που εναρμονίζεται με τον χώρο. Αυτό επιτεύχθηκε με τρία μόνο χρώματα και μια άριστη τεχνική απόδοση του σχεδίου. Ένα τόσο λιτό και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα στην διακόσμηση της κουζίνας μόνο με τρία βιτρώ.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Διακόσμηση κουζίνας.
  • Ντουλαπάκια βιτρώ.
  • Αυθεντικό βιτρώ με την τεχνική της χαλκοταινίας και γνήσια κρύσταλλα καθεδράλ πάχους 4 mm.

 

 

Αυθεντικό σχέδιο του Ατελιέ Μότση.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!