ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

Βιτρώ Ντουζιέρας με Αναδιπλούμενες Πόρτες. 

Το Ατελιέ Μότση σας προτείνει κατά παραγγελία Ντουζιέρα Βιτρώ για μια πρωτότυπη ανακαίνιση μπάνιου που συνδυάζει Υψηλή Τέχνη με πολλά λειτουργικά οφέλη για το μπάνιο σας απόλυτα προσαρμοσμένη στον προϋπολογισμό σας. Από το 1992 προωθούμε τις Καλές Τέχνες στην Ανακαίνιση & Διακόσμηση εσωτερικών χώρων σχεδιάζοντας αποκλειστικά για εσάς το δικό σας ονειρεμένο μέρος που θα απολαμβάνεται καθημερινά!

Η τέχνη του βιτρώ ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες μορφές τεχνών λόγω της αντανάκλασης του φωτός για τον λόγο αυτό αποτελεί την #1 επιλογή στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Το φως σε συνδυασμό με τα χρώματα και το σχέδιο του βιτρώ προσφέρει μια δυναμική στον περιβάλλοντα χώρο, και τον καθιστά εξαιρετικά φιλόξενο, μια ξεχωριστή εμπειρία Τέχνης. Στο Ατελιέ Μότση όλες οι δημιουργίες βιτρώ αντανακλούν τα χαρακτηριστικά και τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά σχεδιάζοντας κατά παραγγελία αυθεντικά βιτρώ. Το καλλιτεχνικό σχέδιο μετατρέπεται σε βιτρώ μέσα από την συγκόλληση κομματιών γνήσιων κρυστάλλων οπαλίνας και καθεδράλ.

ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

Οι δημιουργίες Βιτρώ από το Ατελιέ Μότση όχι μόνο εντυπωσιάζουν με την αισθητική τους, ως γνήσια έργα τέχνης, αλλά σας προσφέρουν και την απαραίτητη λειτουργικότητα, συγκεκριμένα τοποθετώντας ένα γνήσιο βιτρώ στην ντουζιέρα σας αποφεύγεται την συσσώρευση υγρασίας και την δημιουργία υδρατμών που συναντώνται σε μια κοινότυπη ντουζιέρα, το βιτρώ χάρις τα αυθεντικά του κρύσταλλα είναι απόλυτα ανθεκτικό στην υγρασία, δεν απαιτεί καθαρισμό καθώς δεν δημιουργούνται άλατα, δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση. Ένα επιπλέον λειτουργικό όφελος είναι η δυνατότητα να μετατρέψετε την ντουζιέρα σας σε μη διαφανής, στην περίπτωση αυτή φροντίζουμε με τον κατάλληλο συνδυασμό των κρυστάλλων του βιτρώ να σας παρέχουμε πλήρης προστασία από αδιάκριτα βλέμματα.

Στο συγκεκριμένο portfolio σας παρουσιάζουμε ένα επιβλητικό Βιτρώ Ντουζιέρας με διαχρονικό θέμα ιδανικό για κάθε στυλ μπάνιου, εμπνευσμένο από την ελληνική αρχαιότητα, απεικονίζεται η  «Μέδουσα» ένα σύμβολο της μυθολογίας που αντιπροσωπεύει την δύναμη, το κύρος, ένα αριστοτεχνικό αρχέτυπο κλασσικής ομορφιάς.

Οι εφαρμογές Βιτρώ στην διακόσμηση του μπάνιου ποικίλλουν από το παράθυρο του φωταγωγού, ντουλάπια, έπιπλα, φωτιζόμενος καθρέφτης, φωτιζόμενη οροφή με ναυαρχίδα την ντουζιέρα. Το βιτρώ στην ντουζιέρα ανανεώνει στο ύψιστο επίπεδο διακόσμησης το χώρο του μπάνιου σας.

Το Ατελιέ Μότση σας προσφέρει δωρεάν το σχέδιο για ένα ονειρεμένο αυθεντικό βιτρώ ντουζιέρας δικής σας έμπνευσης και δωρεάν την τοποθέτηση στον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε όλες τις τεχνικές εργασίες είτε για τοποθέτηση του βιτρώ σε οποιαδήποτε υπάρχουσα ντουζιέρα (αναδιπλούμενη ή  μη) ή με μια μόνο τιμή παραγγέλλεται την ντουζιέρα που επιθυμείται με ενσωματωμένο το βιτρώ της αρεσκείας σας. Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε αυθεντικές καλλιτεχνικές δημιουργίες βιτρώ με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!