Βιτρώ Παράθυρο συνδυασμένο με τοιχογραφία για το Dress Room

Το Dress Room είναι κατά κανόνα ένας κλειστός και ιδιωτικός χώρος, απομακρυσμένος από κάθε παράθυρο και φυσικό φωτισμό, γνώρισμα που ακούγεται λογικό, αλλά ένα παράθυρο η μια δομή που επιτρέπει το φυσικό φωτισμό σε έναν χώρο δεν είναι απαραίτητα μια κακή λύση για το Dress Room και δεν αποτελεί κλειδαρότρυπα για τα ανεπιθύμητα βλέμματα και καταλήγω σε αυτό έχοντας το βιτρω σαν λύση και πρόταση.

Στο project που παρουσιάζουμε στην μια άκρη του Dress Room υπάρχει ένα παράθυρο σε κεντρικό σημείο με απίστευτη θέα στον ήλιο. Το φως που βάζει στον χώρο είναι δυνατό και ικανό να φωτίσει τον χώρο και να τον κάνει πιο φιλικό και λιγότερα απόμακρο, όπως θα ήταν αν είχε έναν LED φωτισμό, για παράδειγμα το βασικό πρόβλημα είναι ότι το παράθυρο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και αποκαλύπτει το μεγαλύτερο κομμάτι του Dress Room, οι λύσεις της κουρτίνας δεν ήταν λογική καθώς θα έμενε μονίμως κλειστή και θα σκιάζε τον χώρο ενώ η αμμοβολή θα έσβηνε το μεγαλύτερο μέρος της φωτεινότητας του δωματίου καθώς θαμπώνει το τζάμι και μειώνει τον φωτισμό.

Το βιτρω αποτέλεσε την ιδανική λύση. Για αυτό το βιτρω χρησιμοποιήθηκαν αυθεντικά κρύσταλλα καθεδράλ και οπαλίνας, ενώ το σχέδιο είναι αυθεντικό pattern του Ατελιέ Μότση, το θέμα είναι ευχάριστο με ζεστά και φωτεινά χρώματα για να χρωματίσει εύθυμα και ρομαντικά τον χώρο δίνοντας του μια ζωηρή διάθεση που ανεβάζει τον επισκέπτη, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινάει η μέρα από ένα ζεστό και φωτεινό δωμάτιο. Όσο για τα αδιάκριτα βλέμματα είναι αδύνατον να δουν μέσα από το βιτρω καθώς το μόνο που επιτρέπει να το διαπεράσει είναι το φως.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!