ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΒΙΤΡΩ ΣΕ ΟΡΟΦΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ


Interior Design & Υψηλή Τέχνη αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση

Στο Ατελιέ Μότση σχεδιάζεται καλλιτεχνικό σχέδιο δικής σας παραγγελίας και απαιτήσεων. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά αυθεντικά κρύσταλλα οπαλίνας & καθεδράλ υψηλής αντοχής σε καιρικές συνθήκες (όπως υγρασία, θερμοκρασία κτλ.) που δεν απαιτούν καμία απολύτως συντήρηση και είναι απόλυτα ασφαλή με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής

Το βιτρώ είναι ένα ιδανικό μέσο διακόσμησης διαχρονικό, μοντέρνο και λειτουργικό και κυρίως ικανό να εκφράσει υψηλή τέχνη, αυτό το εύρος των δυνατοτήτων το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό σαν διακοσμητικό στοιχείο στην σύγχρονη κατοικία και ιδιαίτερα ελκυστικό για την διακόσμηση της κουζίνας, ειδικά σε κουζίνες που επιλέγουν ενιαία σχέδια για τα ντουλαπάκια μονοχρωματικά χωρίς ανοίγματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ιδανική μια οροφή βιτρώ, η οποία εισάγει νέες υφές όπως αυτή των κρυστάλλων της οπαλίνας & του καθεδράλ που δημιουργεί μια ευχάριστη φωτεινή πηγή που ανοίγει τον χώρο και “ζωγραφίζει” την  ατμόσφαιρα με τις αποχρώσεις των γυαλιών.

Το Ατελιέ Μότση, από το 1992, ειδικεύεται στην δημιουργία αυθεντικού βιτρώ προσφέροντας σας άπειρες επιλογές & δυνατότητες.

◊ Κατά παραγγελία σχέδιο. Τα σχέδια που δημιουργούμε είναι αποκλειστικά δικές μας εμπνεύσεις και πάντα διαφορετικά από πελάτη σε πελάτη, σας δίνουμε τη δυνατότητα για κατά παραγγελία δημιουργίες Βιτρώ σε σχέδιο, θέμα, διαστάσεις και χρώματα της επιλογής σας.
◊ Φωτιζόμενο Βιτρώ Οροφής με κρυφό φωτισμό LED ρυθμιζόμενο για όλες τις ανάγκες σας μέσα στην ημέρα.
◊ Εφαρμόσιμο σε οποιαδήποτε οροφή κάθε χώρου είτε η οροφή σας διαθέτει γυψοσανίδα είτε όχι.
◊ Δωρεάν Τοποθέτηση. Εξειδικευόμαστε και αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις τεχνικές, ηλεκτρολογικές & αρχιτεκτονικές υπηρεσίες που απαιτούνται για την εγκατάσταση του στο χώρο σας.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!