Βιτρώ σε Συρόμενη Εσωτερική Πόρτα

“Η τέλεια λύση για κάθε εσωτερική πόρτα επιτρέπει  το φως να εισβάλει ζωγραφικά στον χώρο σας ενώνοντας τους χώρους που η πόρτα χωρίζει”

Μεταξύ της χρηστικότητας και της ομορφιάς, οι λύσεις είναι συνήθως πρακτικές και λειτουργικές. Το βιτρώ είναι η απόλυτη λύση για κάθε εσωτερική και εξωτερική πόρτα με υπάρχον άνοιγμα, ακόμη και εκείνες χωρίς άνοιγμα αναλαμβάνουμε να το δημιουργήσουμε ώστε να δεχτούν το βιτρώ και να επιτρέψει στο φως να ενώσει τους χώρους που χωρίζουν .

Στο Ατελιέ Μότση σας προσφέρουμε αποκλειστικά σχέδια για βιτρώ δικής μας δημιουργίας με έναυσμα την ιδέα που θέλετε να υλοποιήσουμε ή την έμπνευση που απορρέει από τον χώρο που πρόκειται να φιλοξενηθεί, δημιουργούμε τέχνη από φως και χρώματα, σε κάθε ύφος και εικαστικό ρεύμα από το ακαδημαϊκά ορθό της αναγέννησης στα τεχνικά μοτίβα του ροκοκό μέχρι αφηρημένες αποτυπώσεις του υπερφυσικού και υποσυνείδητου. Το Βιτρώ στο Ατελιέ Μότση είναι ένα μέσο για να γίνει τέχνη και η πόρτα σας, το τέλειο κάδρο για να την φιλοξενήσει ανατρεπτικά καλαίσθητα και πρωτότυπα, αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση, Art You Can UseTM.

5 θετικά στην Διακόσμηση & Ανακαίνιση του σπιτιού με μια εύκολη & προσιτή κίνηση Βιτρώ Πόρτα

♦ Φωτεινοί χώροι ποιο ζωντανό περιβόλων ατμοσφαιρική διάχυση του φωτός από τα κρύσταλλα του καθεδράλ και της οπαλίνας
♦Μια όμορφη προσθήκη στον διάκοσμο μεταμορφώνει την κάθε πόρτα από μια σκούρα και αδιάφορη επιφάνεια σε έναν ζωντανό φωτιζόμενο πίνακα ζωγραφικής.
♦ Οι αποχρώσεις της οπαλίνας και του καθεδράλ , όταν το φως διαπερνά το βιτρώ μεταφέρει τα νερά και χρώματα της οπαλίνας αναδεικνύοντας ένα ουράνιο τόξο τέχνης και αισθητικής στον χώρο.
♦Το βιτρώ αν και επιτρέπει το φως και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα με αποχρώσεις και χρώματα όμως προσφέρει απόλυτη διακριτικότητα καθώς οτιδήποτε βρίσκετε πιο μακριά από 40 εκατοστά από το βιτρώ φαίνεται ως μια ακαθόριστη σκιά ή και καθόλου ανάλογα με την ένταση του φωτός που δέχεται ο χώρος.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!