Οικονομική & Πρωτότυπη Ανακαίνιση Μπάνιου με έργα Υψηλής Τέχνης

Βήμα 1. Ανανέωση Τοίχου – Αυθεντική Τοιχογραφία

Στους τοίχους του μπάνιου σας για να περιορίσετε σε ένα μεγάλο ποσοστό το κόστος και να ξεφύγετε από την συνηθισμένη διακόσμηση με χρήση πλακακιών προτείνουμε αυθεντική τοιχογραφία με σχέδιο της επιλογής σας δοσμένο άρτια καλλιτεχνικά από ειδική βαφή ενάντια στην υγρασία με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.

 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ
ΒΙΤΡΩ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΗ ΟΡΟΦΗ

Βήμα 2α. Φωτισμός – Βιτρώ Οροφή

Ο Φωτισμός είναι το αμέσως επόμενο βήμα που αναβαθμίζει διακοσμητικά το μπάνιο σας, στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε γνήσιο Φωτιζόμενο Βιτρώ που τοποθετείται σε όλη την οροφή του μπάνιου σας με κρυφό φωτισμό LED σε κατά παραγγελία σχέδια προσδίδοντας υψηλή τέχνη και καλαισθησία σε όλο τον χώρο. Το γνήσιο βιτρώ χάρις στα αυθεντικά του κρύσταλλα σας προστατεύει πλήρως από την υγρασία. Δεν απαιτεί καθαρισμό ή συντήρηση. Την εγκατάσταση του βιτρώ στην οροφή την παρέχουμε εντελώς δωρεάν. 

ΒΙΤΡΩ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Βήμα 2β. Επίπλωση – Βιτρώ Καθρέπτης

Για την επίπλωση του μπάνιου, οι επιλογές είναι πολλές όπως φωτιζόμενο βιτρώ καθρέπτη με κρυφό φωτισμό LED, πορτάκια ντουλάπας για να αποφύγετε ξύλινες επιφάνειες λόγω της υγρασίας, επιλέξετε γνήσιο βιτρώ από κρύσταλλα είτε οπαλίνας είτε καθεδράλ ανάλογα με το εάν θέλετε να είναι διάφανα ή όχι τα πορτάκια σας. Το γνήσιο βιτρώ δίνει χαρακτήρα, χρώμα, υφή, από πρακτική σκοπιάς είναι λειτουργικό, καθώς παρέχει φωτισμό που ρυθμίζεται αναλόγως η ένταση του, επίσης δεν απαιτεί κανένα απολύτως καθαρισμό, ενώ από οπτικής σκοπιάς το βιτρώ είναι ένα επιβλητικό έργο τέχνης που προσφέρει απαράμιλλη αισθητική στον διάκοσμο.

Βήμα 3. Παράθυρο Μπάνιου – Αυθεντικό Βιτρώ

Σε όλα τα μπάνια συναντάται ένα παράθυρο και συνήθως μένει αναξιοποίητο και εκτός του διάκοσμου. Η παρουσία του βιτρώ στο παράθυρο του μπάνιου σας είναι αναγκαία επειδή οπτικοποιεί με χρώμα και στυλ το αντιαισθητικό άνοιγμα του παράθυρου που στις περισσότερες περιπτώσεις συνδέεται με τον φωταγωγό ή σε άλλες περιπτώσεις χρειάζεται να σας προστατεύει από αδιάκριτα βλέμματα. Το γνήσιο βιτρώ ομορφαίνει επιβλητικά τον χώρο και παράλληλα επιλύει λειτουργικά ζητήματα χάρις στα ημιπολύτιμα κρύσταλλα του, επίσης σας απαλλάσσει από την συσσώρευση υγρασίας & υδρατμών που συναντώνται στα παράθυρα μπάνιου. Το γνήσιο βιτρώ σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια καθώς δεν απαιτεί κανένα καθαρισμό, στο Ατελιέ Μότση σας παρέχουμε εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.

ΒΙΤΡΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΠΑΝΙΟΥ

Βήμα 4. Καμπίνες Ντουζιέρας – Αυθεντικό Βιτρώ

Οι καμπίνες ντουζιέρας συμβάλλουν στο να μεγεθύνεται ο χώρος και να φαίνεται πιο ανανεωμένος οπότε για όσους δεν έχετε ντουζιέρα το Ατελιέ Μότση σας δίνει την ευκαιρία να παραγγείλετε μια έτοιμη προκατασκευασμένη σε διάφορες εκδοχές ανάλογα με το γούστο σας έχοντας ενσωματωμένο το βιτρώ σε σχέδιο της επιλογής σας

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ

 

Για όσους πάλι έχετε ήδη καμπίνα ντουζιέρας μπορούμε να τοποθετήσουμε το βιτρώ στην υπάρχουσα ντουζιέρα σε σχέδια και χρώματα της επιλογής σας. Στο Ατελιέ Μότση σας προτείνουμε την τέχνη του αυθεντικού βιτρώ στην ντουζιέρα που πέρα από ένα μοναδικό εικαστικό έργο έχει πολλά λειτουργικά οφέλη καθώς σας απαλλάσσει από την συσσώρευση υγρασίας, υδρατμών και αλάτων. Το βιτρώ σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια δεν απαιτεί κανένα απολύτως καθαρισμό ή συντήρηση στο Ατελιέ Μότση σας παρέχουμε εγγύηση εφ΄ όρου ζωής. Τέλος, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψετε την ντουζιέρα σας σε μη διαφανής, στην περίπτωση αυτή φροντίζουμε με τον κατάλληλο συνδυασμό των κρυστάλλων του βιτρώ να σας παρέχουμε πλήρης προστασία από αδιάκριτα βλέμματα.

ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ
ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ

Στο Ατελιέ Μότση με 4 μόνο εικαστικές παρεμβάσεις σας βοηθάμε αφενός να πετύχετε την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό που επιθυμείτε σε πρώτη φάση για το μπάνιο σας αφετέρου να αποκτήσετε προσιτές εικαστικές δημιουργίες λειτουργικές και αισθητικές για μια ιδιαίτερη ανακαίνιση που θα είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για εσάς. Το χρονοδιάγραμμα για τα παραπάνω βήματα ανακαίνισης που σας προτείνουμε κυμαίνεται κατά μέσο όρο στις (10) δέκα ημέρες ενώ το συνολικό κόστος της ανακαίνισης είναι πολύ οικονομικό καθώς σε ένα μεγάλο ποσοστό προσαρμόζεται στον δικό σας προϋπολογισμό.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!