Πρόταση για Βιτρώ Παράθυρο απεικονίζει τον “Πήγασος” ένα θέμα κλασικό από την αρχαία ελληνική μυθολογία ιδανικό για έναν χώρο που επιθυμεί ένα διαχρονικό στυλ με ήσυχες χρωματικές αποχρώσεις. Η εφαρμογή Βιτρώ σε Παράθυρο είναι εξαιρετικά δημοφιλής και σίγουρη επιλογή για να αναδείξετε το φυσικό φως που εισβάλει στον χώρο σας καθώς το γνήσιο Βιτρώ που δημιουργείτε από κρύσταλλα οπαλίνας και καθεδράλ έχει την μοναδική ιδιότητα να φωτίσει καλαίσθητα όλο τον χώρο. Οι χρωματικές αποχρώσεις των κρυστάλλων οπαλίνας & καθεδράλ προσαρμόζονται στην ένταση του Φωτός που επιθυμείτε.

Στο Ατελιέ Μότση, το Βιτρώ δεν είναι ένας απλός υαλοπίνακας είναι ένα Φωτεινό Έργο Τέχνης που μεταμορφώνει το παράθυρο σας σε ένα κάδρο φτιαγμένο από φως.

1. Φωτισμός & Εφαρμογή

Ο φωτισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της διακόσμησης η ένταση και το είδος του φωτισμού μπορεί να αλλάξει δυναμικά την αισθητική και το ύφος της διακόσμησης. Το βιτρώ είναι ένα δυναμικό εργαλείο τέχνης & διακόσμησης και χάρις αυτής της ιδιότητας του μπορεί εύκολα να γίνει ένα προϊόν προσιτό χωρίς να χάνει εικαστική αξία και αυτό πετυχαίνετε με δυο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι το σχέδιο του βιτρώ. Στο Ατελιέ Μότση προφέρουμε αποκλειστικά σχέδια που δημιουργούμε κατά παραγγελία με θέμα που επιθυμείτε στις διαστάσεις και το ύφος που θέλετε εσείς, και ο δεύτερος τρόπος είναι η χρωματική παλέτα των κρυστάλλων που χρησιμοποιούμε. Ο κατάλληλος συνδυασμός των αποχρώσεων και της υφής που έχει κάθε κρύσταλλο συνιστά καλλιτεχνική δημιουργία καθώς μέσα από αυτά διαμορφώνεται ο τρόπος που διαθλάτε το φως. Στο Ατελιέ Μότση όταν δημιουργούμε ένα παράθυρο βιτρώ δεν σχεδιάζουμε απλά ένα παζλ από γυάλινα κομμάτια, αλλά υλοποιούμε το κατάλληλο σχέδιο ειδικά προσαρμοσμένο για τον χώρο σας.

2. Σχέδιο & Υλοποίηση

Συνεργαζόμαστε με τον εκάστοτε πελάτη για να διαλέξουμε το ύφος και το στυλ που θέλει να δώσει στον χώρο. Το βιτρώ σαν έργο τέχνης έχει την δυνατότητα να αιχμαλωτίζει το βλέμμα και οτιδήποτε άλλο γύρω του είναι απλά ένα συμπληρωματικό στοιχείο ως προς το στυλ του και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Όταν το βιτρώ μπαίνει σε ένα κεντρικό σημείο ενός δωματίου αναδεικνύει την υπόλοιπη επίπλωση και προσαρμόζεται στο προσωπικό σας στυλ. Για κάθε παράθυρο βιτρώ που δημιουργούμε στο Ατελιέ Μότση εγγυόμαστε τεχνική τελειότητα και άρτια καλλιτεχνική απόδοση δημιουργούμε κατά παραγγελία αληθινά και ξεχωριστά βιτρώ για τον χώρο σας με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.

Αυθεντικό Βιτρώ Παράθυρο αποκλειστικά και μόνο στο Ατελιέ Μότση. Δωρεάν το κατά παραγγελία σχέδιο της επιλογή σας & Δωρεάν η Τοποθέτηση.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!