(5) ART DECO ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Διακόσμηση & Ανακαίνιση κατοικίας που θα βρείτε αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση.

 

Σε αυτό το portfolio σας παρουσιάζουμε πέντε εφαρμογές τέχνης που όχι μόνο έχουν λειτουργικό χαρακτήρα αλλά αναβαθμίζουν τον διάκοσμο και την αξία του χώρου. Εφαρμοσμένη τέχνη σε τοίχο, οροφή και παράθυρα που σας δίνει την δυνατότητα να αναδιαμορφώσετε – αξιοποιήσετε – βελτιώσετε τον προσωπικό σας χώρο!

Στο Ατελιέ Μότση σας προσφέρουμε την δυνατότητα να παραγγείλετε μια καινούργια πόρτα βιτρώ από την αρχή η να δημιουργήσουμε άνοιγμα στην υπάρχουσα.

 

1. Πόρτες Βιτρώ

Οι εσωτερικές πόρτες, πέρα από την πρακτική λειτουργία της ηχομόνωσης και της ιδιωτικότητας που προσφέρουν από δωμάτιο σε δωμάτιο είναι η χειρότερη επιλογή για το φως και η καλύτερη επιλογή για μια από τις πιο διαδεδομένες διακοσμητικές τέχνες όπως το βιτρώ. Η εφαρμογή ενός βιτρώ σε μια εσωτερική πόρτα όχι μόνο συμβάλλει στην διάχυση του φωτός από χώρο σε χώρο, αλλά δημιουργεί την αίσθηση και την βαρύτητα ενός έργου τέχνης. Τέτοιες εικαστικές παρεμβάσεις σε εσωτερικούς χώρους μας δίνουν την δυνατότητα να αφαιρούμε κάδρα και διακοσμητικά από τους τοίχους δημιουργώντας πιο ήσυχους οπτικά και με minimal στυλ χώρους.

 

2. Παράθυρα Βιτρώ

Η εφαρμογή του βιτρώ σε ένα παράθυρο προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα όμορφο έργο τέχνης που κοσμεί μοναδικά τον χώρο, αποτελεί ένα χρηστικό μέσο που διαφοροποιεί και υιοθετεί τα θετικά χαρακτηριστικά στοιχεία. Συγκεκριμένα, παραθέτουμε μερικά παραδείγματα που αναδεικνύουν το ποσό απαραίτητο είναι ένα βιτρώ στην σύγχρονη διακόσμηση.

α. Παράθυρο ακάλυπτου χώρου

Σε περιπτώσεις που τα παράθυρα βλέπουν ακάλυπτο χώρο, η τοποθέτηση βιτρώ σε ένα παράθυρο που κατέχει αυτήν την θέση όχι μόνο καλύπτει μια αποπνικτική θέα, αλλά κάνει ιδιαίτερα καλή χρήση του φωτισμού που έρχεται από το παράθυρο, καθώς τα χρώματα αυξάνουν το contrast του φωτισμού.

 

Portfolio Παράθυρα Βιτρώ θα δείτε εδώ.

β. Αντικριστά Παράθυρα

Παράθυρο που βλέπει σε πολυκατοικία ή άλλο παράθυρο κοντινής πολυκατοικίας, που όχι μόνο σας χαρίζει την ασφάλεια από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε την θέα της επιλογής σας.

γ. Παράθυρο Μπάνιου.

Αυτό είναι το απολυτό must για να αποφύγετε την παραδοσιακή αμμοβολή που θυμίζει το πατρικό σπίτι της δεκαετίας του ’80 ή ’90, όχι μόνο θα σας φέρει από άποψη διακόσμησης και αισθητικής στην εποχή μας, αλλά θα ομορφύνει ιδιαίτερα και εκλεπτυσμένα τον χώρο σας.

 

Portfolio Παράθυρα Μπάνιο θα δείτε εδώ.

δ. Παράθυρο Κουζίνας

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι το παράθυρο της κουζίνας είναι φτιαγμένο για το βιτρώ όχι μόνο είναι πολύ καλή και δυνατή πηγή φωτός πράγμα που κολακεύει ιδιαίτερα το βιτρώ και συνδυάζετε με τις ιδιότητες των κρυστάλλων που διαθλούν τα χρώματα και τις αποχρώσεις, αλλά σας προσφέρει έναν φωτεινό καμβά για να τον ντύσετε με τα χρώματα και το σχέδιο που θα δώσει στυλ στην κουζίνα σας και στο σύνολο του διάκοσμου.

Portfolio Παράθυρα Κουζίνας θα δείτε εδώ.

 

3. Οροφές βιτρώ

Οι οροφές βιτρώ είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ εφαρμοσμένης τέχνης και instalation, είναι έργο και λειτουργική πηγή φωτισμού μαζί, ιδανικό για σπίτια με χαμηλά ταβάνια ή για κεντρικές εισόδους που δεν επιτρέπουν πολλά έπιπλα στην διακόσμηση, όμως εκεί που αποδίδουν το μέγιστο της αξίας τους είναι σε κύριους χώρους, όπως καθιστικά, τραπεζαρίες και κουζίνες, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα άνοιγμα οπτικό και να το καλύψετε με φως, χρώμα, σύνθεση και σχέδιο. Μια εικαστική αποκάλυψη ιδιαίτερα οικονομική για την αξία που προσθέτει στον χώρο.

Στο Ατελιέ Μότση προφέρουμε Kατασκευή – Mεταφορά – Tοποθέτηση σε ένα ολοκληρωμένο και σωστά μελετημένο πακέτο που υλοποιούμε σε γρήγορο χρονικό διάστημα με υψηλή ποιότητα, τεχνική αρτιότητα και εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.

 

4. Κατά παραγγελία Πίνακες Ζωγραφικής

Έχοντας πλέον παρέλθει η εποχή της αφίσας, ο αληθινός Πίνακας ζωγραφικής στον τοίχο ενός σπιτιού έχει αποκτήσει άλλη λειτουργία, άλλη αξία είναι πλέον μια επίδειξη status και σύμβολο δύναμης και έκφρασης, για αυτό ολοένα και περισσότερο οι κατά παραγγελία πίνακες ζωγραφικής κερδίζουν έδαφος. είναι ένα ευχάριστο φαινόμενο μια τάση που δημιουργείται και αναπτύσσεται σταθερά τα τελευταία  χρόνια.

Στο Ατελιέ Μότση δεν σας βοηθάμε απλά να αποκτήσετε έναν γνήσιο Πίνακα ζωγραφικής με το θέμα, τα χρώματα και τα υλικά της επιλογή σας, αλλά και να διαλέξετε την σωστή διάσταση του, ακόμα και την κατάλληλη τοποθέτηση του στον χώρο σας, είναι μια διαφορετική εμπειρία τέχνης στα όρια του Art Installation.


Custom Made τέχνη που θα βρείτε αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση!!!

 

5. Τοιχογραφία

Η τοιχογραφία είναι μια από τις πιο διαδεδομένες τάσεις της εποχής μας, στο Ατελιέ Μότση σας προσφέρουμε όχι μόνο αποκλειστικά σχέδια, αλλά και τοιχογραφίες που αντέχουν στον χρόνο, την καθημερινότητα και αποτελούν έργα τέχνης. Σας προσφέρουμε ένα μεγάλο portfolio για να εμπνευστείτε την δικιά σας τοιχογραφία ή να σας προτείνουμε θέματα, συνθέσεις και σχέδια αποκλειστικά για τον χώρο σας.

Η τοιχογραφία σε έναν εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο έχει άμεσες και θετικές επιδράσεις στον διάκοσμο μπορείτε να αναβαθμίσετε την αισθητική του χώρου να δημιουργήσετε έναν minimal διάκοσμο ως προς την επίπλωση ή την σύνθεση των επίπλων καθώς μια καλή τοιχογραφία καταλαμβάνει μεγάλο κομμάτι του χώρου οπτικά και αυτό δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

διακόσμηση εσωτερικών χώρω
Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!