ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΜΕ ΒΙΤΡΩ.

Μεταμορφώστε τον χώρο σας με μια οροφή βιτρώ σχεδιασμένη αποκλειστικά για εσάς!

Το Βιτρώ & το Φως είναι ένα παντοτινό ζευγάρι, το ένα συμπληρώνει το άλλο, και αυτό γιατί το βιτρώ δίνει νόημα και συναίσθημα σε κάθε πηγή φωτός, μετατρέπει μια θολή προβολή φωτισμού σε μια καθαρή πηγή διακόσμησης. Ωστόσο για να πετύχει αυτή η μαγική ένωση του Βιτρώ με το Φως απαιτείται 1) το άρτιο καλλιτεχνικό σχέδιο που εξαρτάται από το πηγαίο ταλέντο του καλλιτέχνη – 2) η τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία στην εφαρμογή της βέλτιστης και αποτελεσματικότερης τεχνικής του βιτρώ όπως είναι η τεχνική της χαλκοταινίας – 3) η ποιότητα των υλικών που συνεπάγεται χρήση κρυστάλλων, και όχι απλά χρωματιστά τζάμια, μάλιστα κρύσταλλα μιας και μοναδικής παραγωγής με αποκλειστικές χρωματικές αποχρώσεις που προσφέρουν μοναδικότητα στο βιτρώ, ανθεκτικότητα και ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα.

Τα τρία (3) παραπάνω γνωρίσματα του βιτρώ θα τα βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο Ατελιέ Μότση, το οποίο με την πολυετής εμπειρία του, από το 1992, δημιουργεί υψηλής αισθητικής κατά παραγγελία βιτρώ που παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα των χρόνων.

Στο Ατελιέ Μότση βιώνετε μια μοναδική εμπειρία Υψηλής Τέχνης & αποκτάται μια επένδυση ανεκτίμητης αξίας εφ’΄όρου ζωής!

Οροφή Βιτρώ.

Μόνο στο Ατελιέ Μότση μπορείτε να αποκτήσετε την ιδανική Οροφή Βιτρώ που αναζητάτε. 

Στο Ατελιέ Μότση πρωτοτυπούμε προσφέροντας άπειρες εφαρμογές αληθινού βιτρώ με ανεπανάληπτα καλλιτεχνικά σχέδια μοναδικά όσο το στυλ και η προσωπικότητα των πελατών μας. Ανάμεσα στις άπειρες επιλογές, οι Οροφές βιτρώ αποτελούν μια από τις πιο καινοτόμες εφαρμογές βιτρώ με πολλά αισθητικά και τεχνικά οφέλη για μια σύγχρονη και εκλεπτυσμένη Διακόσμηση & Ανακαίνιση χώρου.

Οι οροφές βιτρώ που δημιουργούμε στο Ατελιέ διαθέτουν ένα ξεχωριστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όλη την αγορά καθότι υπερτερούν πέραν του καλλιτεχνικού σχεδίου, της τεχνικής και της ποιότητας των υλικών, στην Διαμόρφωση του Φωτισμού. 

Ο Φωτισμός είναι η λέξη κλειδί σε έναν εσωτερικό χώρο – ένα καθοριστικό στοιχείο για την διακόσμηση του, καθώς το φως και οι σκιές του δημιουργούν την διάθεση και την αισθητική του χώρου, ένας χώρος για παράδειγμα με πολλές φωτεινές πηγές μικρής έντασης είναι πιο ρομαντικός και χαλαρωτικός, ενώ ένας χώρος με μια έντονη φωτεινή πηγή είναι πιο δημιουργικός και παραγωγικός για αυτό μια οροφή βιτρώ από έναν άπειρο επαγγελματία μπορεί να χαλάσει τον εσωτερικό σας διάκοσμο. Στο Ατελιέ Μότση διαθέτουμε τόσο την εμπειρία και την τεχνογνωσία όσο και την καλλιτεχνική υπόσταση να σας προσφέρουμε και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ έναν βέλτιστο σχεδιασμό Φωτισμού σύμφωνα με τις εξατομικευμένες απαιτήσεις του χώρου σας.

Φυσικό – Τεχνητό Φως & Βιτρώ.

Σε μια Οροφή Βιτρώ συναντάμε δύο επιλογές την Φωτιζόμενη Οροφή με κρυφό φωτισμό LED, ρυθμιζόμενης έντασης και το βιτρώ με το φυσικό φως, σε δύο περιπτώσεις ένα αληθινό βιτρώ υπηρετεί επάξια τον ρόλο του που είναι η ριζική αναδιαμόρφωση ολόκληρου του χώρου. Το Βιτρώ οροφής που σας παρουσιάζουμε είναι φωτιζόμενο βρίσκεται σε έναν μικρό διάδρομο στην είσοδο, έναν προθάλαμο πριν το κεντρικό σαλόνι.

Ο εν λόγω χώρος αρχικά ήταν σκοτεινός μακριά από κάθε φυσική πηγή φωτισμού και επιπλέον το ταβάνι ήταν εξαιρετικά χαμηλό, συνεπώς οποιοδήποτε είδος φωτιστικού θα ήταν πρακτικά ενοχλητικό, επίσης η παρωχημένη και η φθηνή από άποψη στυλ διακοσμητική λύση κρυφού φωτισμού   θα σκοτείνιαζε και αισθητικά θα “βάρυνε”  περαιτέρω τον χώρο. Το Φωτιζόμενο Βιτρώ Οροφής αποτελούσε την ιδανική λύση όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα μαγνητίζει το βλέμμα, και διαμορφώνει ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για μια ευχάριστη διαμονή σε αυτόν.

Η εφαρμογή της τέχνης του αληθινού βιτρώ με γνήσια κρύσταλλά στην οποία στηριχθήκαμε για την Διακόσμηση του συγκεκριμένου εσωτερικού χώρου αναδεικνύεται σε μια “δυνατή” εικαστική παρέμβαση που μας έδωσε την δυνατότητα να τοποθετήσουμε τον κατάλληλο φωτισμό με την επιθυμητή ένταση ανοίγοντας των χώρο σε  χρωματιστές αντανακλάσεις και υφές δημιουργώντας ένα φωτεινό καλωσόρισμα.

Η ορθή εφαρμογή ενός έργου τέχνης επιτρέπει στον χώρο το σωστό φως, τα χρώματα τα σχέδια, τα σχήματα και το στυλ, τον ομορφαίνει χωρίς να χρειάζεται κανένα άλλο διακοσμητικό αντικείμενο, και αυτός ο τρόπος που μια οροφή βιτρώ ολοκληρώνει τον χώρο είναι η απόλυτη απόδειξη του ποσό σημαντικό στοιχείο είναι ένα έργο τέχνης εάν εφαρμοστεί σωστά με την κατάλληλη τεχνική ,το κατάλληλο υλικό και στην κατάλληλη θέση, όχι μόνο εξυπηρετεί έναν σκοπό, αλλά εμβαθύνει το νόημα του χώρου σύμφωνα με το στυλ και την προσωπικότητα σας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά & λεπτομέρειες.

Μια οροφή βιτρώ είναι μια περίπλοκη διαδικασία τέχνης και τεχνικής, θέλει την κατάλληλη μελέτη φωτισμού, την κατάλληλη βάση για την στήριξη και τον σωστό συνδυασμό των κρυστάλλων, στο Ατελιέ Μότση αναλαμβάνουμε ολόκληρη την διαδικασία από την μελέτη ως την κατασκευή και παραδίδουμε πάντα ένα άρτιο εικαστικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και πάντα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας σας προσφέρουμε μια πλειάδα επιλογών για να διαφοροποιήσετε και να εξατομικεύσετε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά παραθέτουμε τα ποιο ανταγωνιστικά σημεία που προσφέρουμε.

  1. Κατά παραγγελία σχέδιο βιτρω σε χρώματα και σχέδιο της επιλογής σας
  2. Κατασκευή οροφής με γυψοσανίδα ή σκελετό αλουμινίου ή σιδήρου σε διαστάσεις σχήμα και μέγεθος που ταιριάζει στον χώρο σας.
  3. Μελέτη φωτισμού και τοποθέτηση της ηλεκτρικής εγκατάστασης.
  4. Φωτο-ρεαλιστικές προτάσεις  & 3D (τρισδιάστατα) φωτορεαλιστικά σχεδία του χώρου σας.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!