Διαχωριστικό Κουζίνας ΒΙΤΡΩ

Από την Τέχνη στον τοίχο, ως την Τέχνη γύρω από αυτό, το Ατελιέ Μότση αναλαμβάνει την καλλιτεχνική αναβάθμιση της καθημερινότητας σας.

 

Τέχνη & Εφαρμογή

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαχωρίσουμε το καθιστικό από την κουζίνα, ο χειρότερος είναι ένας τοίχος ή μια κατασκευή με γυψοσανίδα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις  αυτός ο τρόπος είναι μονόδρομος τότε το βιτρώ είναι η λεπτομέρεια που ομορφαίνει το αποτέλεσμα και το κάνει λειτουργικό.

Η επιλογή του σχεδίου του βιτρώ συμβάλει καθοριστικά στον αισθητικό διαχωρισμό και κατ’ επέκταση στον διάκοσμο του χώρου με το εκλεπτυσμένο και λειτουργικό σχεδιασμό του ώστε να καθίσταται ιδανικό ακόμη και για πιο μικρούς χώρους. Σας παρέχουμε την δυνατότητα για ένα κατά παραγγελία σχέδιο βιτρώ σε διαστάσεις και χρωματικές αποχρώσεις της αρεσκείας σας. Οι τεχνικές υπηρεσίες τοποθέτησης του βιτρώ παρέχονται δωρεάν.

Το εικονιζόμενο Βιτρώ Διαχωριστικό Κουζίνας κινείται σε μοντέρνο ύφος με γεωμετρικό στυλ από έντονες χρωματικές αποχρώσεις κρυστάλλων καθεδράλ και οπαλίνας προσδίδει μια επιβλητικότητα και την απαιτούμενη φωτεινότητα με αποτέλεσμα να μην επηρεάζει οπτικά το μέγεθος του χώρου.

Φωτισμός

Ο ιδανικός φωτισμός είναι ζητούμενο σε κάθε εσωτερικό χώρο. Κάθε αναβάθμιση στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου θα πρέπει να είναι ένα ακόμα ένα  βήμα ως προς τον σωστό φωτισμό του, κυρίως από το φυσικό φως. Δημιουργώντας ένα άνοιγμα στην μεσοτοιχία, αποκαλύπτουμε μια νέα πηγή φωτισμού και με την προσθήκη βιτρώ όχι μόνο καλύπτουμε τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά κάνουμε τον χώρο πιο φωτεινό, προσθέτουμε ακόμα ένα υλικό που αναβαθμίζει τον διάκοσμο. Τα κρύσταλλά οπαλίνας και καθεδράλ προσθέτουν μια πολυτέλεια και έναν όμορφο χρωματισμό του φωτός που κολακεύει με αυθεντικό τρόπο την αρχιτεκτονική του εσωτερικού χώρου.

Οπωσδήποτε μια καλή μελέτη φωτισμού θα βελτιώσει την κατάσταση, αλλά αυτή την εναλλαγή του φωτός στον χώρο που αναδεικνύει την εναλλαγή της ημέρας μέχρι να συναντήσει το βράδυ και το τεχνικό φως σίγουρα δημιουργεί μια πιο έντονη εμπειρία διακόσμησης. Αυτό που κάνει τόσο μοναδικά τα αυθεντικά κρύσταλλά οπαλίνας και καθεδράλ είναι ο τρόπος που αλλάζουν οι χρωματισμοί τους ανάλογά με την εναλλαγή του φωτός, αυτή η οπτική εναλλαγή δημιουργεί έναν χώρο ζωντανό και μια μοναδική οπτική εμπειρία που τίποτα άλλο δεν μπορεί να την αντικαταστήσει. Για αυτόν τον λόγο και το βιτρώ στα παράθυρα είναι τόσο δημοφιλή εφαρμογή.

 

 

 

Αισθητική

Δημιουργώντας ένα άνοιγμα μεταξύ του τοίχου και της κουζίνας προκαλούμε την ψευδαίσθηση ενός ενιαίου χώρου. Κυρίως επιτρέπουμε τον πιο φωτεινό χώρο να μεταφέρει φως στον πιο σκοτεινό, συνήθως οι κουζίνες είναι από τους πιο φωτεινούς χώρους σε ένα σπίτι, οπότε με ένα άνοιγμα στον τοίχο ή την γυψοσανίδα επωφελούνται και οι δυο χώροι, επιπλέον με αυτό το άνοιγμα επιτρέπουμε την εφαρμογή ενός βιτρώ γεμάτο σχέδιο – άποψη – χρώμα & αισθητική και όλο αυτό παίρνει ζωή όταν επιτρέπει στο φως να το αναδείξει.

Το βιτρώ είναι το απόλυτό δείγμα αισθητικής που αναδεικνύεται κυρίως από το άρτιο καλλιτεχνικό σχέδιο. Στο Ατελιέ Μότση προσφέρουμε αποκλειστικά σχέδια για βιτρώ και διαφορετικά για τον κάθε πελάτη και τον χώρο του.

 

 

 

 

Χρώματα και διάθεση

Τοποθετώντας ένα βιτρώ σε αυτό το άνοιγμα αυτομάτως αυξάνουμε τον φωτισμό καθώς η διάθλαση των χρωμάτων από τα κρύσταλλα του βιτρώ αυξάνει την αντίθεση στο φως απελευθερώνει τις αποχρώσεις των κρυστάλλων και αναδεικνύει τέχνη & καλαισθησία που δομεί το σχέδιο. Ένα βιτρώ προσθέτει διάθεση με τα χρώματα  – στυλ με το σχέδιο – αξία με την τέχνη του βιτρώ.

 

 

 

 

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!