ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΝΙΟ.

“Κάνουμε Πραγματικότητα τις Ιδέες σας”

Παρέχουμε ολοκληρωμένες Aρχιτεκτονικές υπηρεσίες & τεχνικές εργασίες.
Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια και όλες τις λεπτομέρειες παραδίδοντας σας ένα πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο.

Σας παρουσιάζουμε μικρά μπάνια πελατών μας που αποτελούν πηγή έμπνευσης μέσω της εφαρμογής πρωτότυπων εικαστικών αξεσουάρ που προσδίδουν ένταση, διαμορφώνουν σχήματα & υφές, και ιδιαίτερων καλλιτεχνικών φωτιστικών που δίνουν φως, δημιουργούν ατμοσφαιρικό περιβάλλον μεγαλώνοντας οπτικά τον χώρο του μικρού μπάνιου.


800,00 €
Φουτουριστικό πρωτότυπο σχέδιο του Ατελιέ Μότση.
Στην τιμή περιλαμβάνονται τα ακόλουθα: Σετ διαστάσεων 65x45x52cm από Νιπτήρα που εφάπτεται πάνω στον Πάγκο & Καθρέπτη. Βιτρώ θήκη χαρτοπετσέτας 23×26.5cm.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ Κάθε χώρος αποτελεί έναν καμβά ζωγραφικής και μέσα σε αυτόν προσπαθούμε να αναδείξουμε τρισδιάστατα και έντονα σχήματα που δημιουργούν μια νέα προοπτική αισθητικά καθοριστική για μικρά μπάνια αφού τα μετατρέπει σε μεγαλεπήβολα και εντυπωσιακά, όπως σε αυτό το μπάνιο όπου χρησιμοποιήθηκε συνδυασμός πλακακιών που δίνουν βάθος στον χώρο για να φαίνεται μεγαλύτερος.


930,00 €
♦ Μοντέρνο πρωτότυπο σχέδιο του Ατελιέ Μότση
Στην τιμή περιλαμβάνονται τα ακόλουθα: Σετ διαστάσεων 100x48x45cm από Νιπτήρα που εφάπτεται πάνω στον Πάγκο & Καθρέπτη. Βιτρώ θήκη χαρτοπετσέτας 23×26.5cm.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ Ένα συνηθισμένο και εξαιρετικά πρακτικό αξεσουάρ του μπάνιου όπως είναι η θήκη για χαρτοπετσέτες μετατρέπεται σε ένα καλλιτεχνικό στοιχείο που αναβαθμίζει τον διάκοσμο χαρίζοντας καλαισθησία, γεννιέται μια νότα καινοτομίας μέσω της εφαρμογής της τέχνης του Βιτρώ από γνήσια κρύσταλλα γυαλιού (οπαλίνα ή καθεδράλ) σε μοναδικές χρωματικές αποχρώσεις φέρνουν έναν ενθουσιασμό και μια θετική ενέργεια στον χώρο, ο οποίος με αυτή τη προσθήκη και μόνο γίνετε τόσο ξεχωριστός καθώς αμέσως αποκτά ένα στυλ που μαγνητίζει το ενδιαφέρον και αναπτύσσει μια αλληλεπίδραση συναισθημάτων με όποιον τον αντικρίζει.


1.010,00 €
♦ Μοντέρνο Ρετρό πρωτότυπο σχέδιο του Ατελιέ Μότση.
Στην τιμή περιλαμβάνονται τα ακόλουθα: Νιπτήρας πορσελάνης άριστης ποιότητας, διαστάσεων 75x51cm. Ντουλάπι διαστάσεων 75x58x12cm. Στρογγυλός Καθρέπτης Μπάνιου με LED Φωτισμό 70x70cm. Βιτρώ θήκη χαρτοπετσέτας 23×26.5cm. Βιτρώ κρεμαστό φωτιστικό διαμέτρου 25cm.


1.250,00 €
♦ Minimal Ρετρό πρωτότυπο σχέδιο του Ατελιέ Μότση.
Στην τιμή περιλαμβάνονται τα ακόλουθα: Σετ διαστάσεων 61x46x50cm από Νιπτήρα που εφάπτεται πάνω στον Πάγκο & Καθρέπτη με ξύλινη πλάτη. Βιτρώ θήκη χαρτοπετσέτας 23×26.5cm. Βιτρώ κρεμαστό φωτιστικό διαμέτρου 35cm. 

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ Μια νέα προσέγγιση στο φωτισμό του μπάνιου. Ο φωτισμός αποκτά διττό ρόλο, λειτουργικό και καλλιτεχνικό, παντρεύονται μεταξύ τους μέσω της τέχνης του Βιτρώ εφαρμόζοντας την Tiffany  μέθοδο και το αποτέλεσμα είναι οι must-have κρεμαστές Tiffany – style λάμπες που μεταφέρουν σε άλλο επίπεδο τον διάκοσμο του μικρού μπάνιου. Η νέα αυτή τάση που θα βρείτε αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση έχει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον  καθώς παρέχει διαφορετικές προσεγγίσεις ως προς το σχήμα, τα χρώματα, τις αντανακλάσεις αυτών με το φως ανάλογα με την υφή των κρυστάλλων γυαλιού που θα χρησιμοποιηθούν δίνοντας σας την δυνατότητα επιλογής είτε οπαλίνας, είτε καθεδράλ ή ακόμα και συνδυασμών των δύο ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου τον αγκαλιάζουν αρμονικά προσδίδοντας ένα πολυτελές ύφος.

Από το 1992, η αποστολή του Ατελιέ Μότση είναι να δημιουργεί μαζί με εσάς το χώρο των ονείρων σας, χωρίς περιορισμούς στις επιθυμίες σας, πάντα με υψηλή καλλιτεχνική αξία απολύτως προσαρμοσμένη στον προϋπολογισμό σας. Εμπνευστείτε και εκφραστείτε μαζί μας για το δικό σας κατά παραγγελία μικρό μπάνιο καλώντας στο 2109946144 ή atelie-moci@hotmail.com 

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!