Καθρέπτης Αυθεντικό Βιτρώ.

Ο Kαθρέπτης Bιτρώ είναι μια τις πιο εντυπωσιακές εφαρμογές βιτρώ του Ατελιέ Μότση, ο οποίος όπως και κάθε άλλη εφαρμογή του βιτρώ παντρεύει την υψηλή τέχνη με την λειτουργικότητα. Η καλλιτεχνική δημιουργία του καθρέφτη βιτρώ πραγματοποιείται από συνδυασμό καθρέπτη τζάμι και κρυστάλλων οπαλίνας και καθεδράλ εφαρμόζοντας την τεχνική της χαλκοταινίας. Η ιδιαιτερότητα αυτής της εφαρμογής βιτρώ είναι η χρηστικότητα που παρέχει στον πελάτη καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί με το ίδιο ακριβώς τρόπο όπως ο κοινός καθρέπτης.

Φωτιζόμενος καθρέπτης Βιτρώ.

Εσωτερικός φωτισμός LED για μεγαλύτερο, φωτεινότερο & εκλεπτυσμένο διάκοσμο.

Μια extra προσθήκη που συνήθως εφαρμόζουμε σε όλους τους βιτρώ καθρέπτες είναι η τοποθέτηση κρυφού φωτισμού LED με αποτέλεσμα να έχετε ένα Φωτιζόμενο καθρέπτη βιτρώ που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο την χρηστικότητα και την αισθητική της συγκεκριμένης καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Ο καθρέπτης βιτρώ συνιστά μια επένδυση για τον χώρο σας μετατρέπει τον χώρο σε πιο φωτεινό, δίνει την οπτική ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Μια εξαιρετική διακοσμητική επιλογή σε διαδρόμους, κλειστούς χώρους, όπως μπάνιο, και σε μικρά διαμερίσματα αναβαθμίζοντας τα μοναδικά με μια απλή και προσιτή καλλιτεχνική δημιουργία.

Στο Ατελιέ Μότση, σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν το κατά παραγγελία σχέδιο για το καθρέφτη σας & όλες τις τεχνικές και ηλεκτρολογικές υπηρεσίες της τοποθέτησης του στον χώρο σας.

Φωτιζόμενος Καθρέπτης Βιτρώ για Ριζική Ανακαίνιση χώρου. 

Για να αποκτήσετε το δικό σας κατά παραγγελία Φωτιζόμενο Βιτρώ Καθρέπτη καλέστε μας στο 210 99 46 144 (11:00 – 21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή) ή στείλτε μας email: atelie-moci@hotmail.com 

 

 

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!