ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ

Στη συγκεκριμένη πρόταση παρουσιάζουμε ένα κατά παραγγελία βιτρώ ντουζιέρα πελάτη μας που επιθυμούσε μια μοντέρνα Διακόσμηση Μπάνιου που να ξεφεύγει από τα τετριμμένα. Δημιουργήσαμε ένα σαγηνευτικό θέμα στο οποίο απεικονίζεται μια γυναικεία φιγούρα με έναν κόκορα με συμβολικό χαρακτήρα. Η δυναμική του συγκεκριμένου έργου αναδεικνύεται από την υπερβολή ως προς την κίνηση και την ανατομία των βασικών του στοιχείων και την ένταση στα χρώματα των κρυστάλλων της οπαλίνας και του καθεδράλ δημιουργώντας έναν αισθησιασμό στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Στο Ατελιέ Μότση πέρα από την αποκλειστικότητα που σας προσφέρουμε ως προς τα σχέδια τα οποία δημιουργούνται κατά παραγγελία αποκλειστικά για εσάς παρέχουμε αυθεντικότητα και υψηλή ποιότητα ώστε να αποκτήσετε ένα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας έργο τέχνης αποτελούμενο από μιας και μόνο παραγωγής κρύσταλλα οπαλίνας και καθεδράλ σε σπάνιες χρωματικές αποχρώσεις που δεν επαναλαμβάνονται, τα οποία είναι απολύτως ανθεκτικά δεν απαιτούν καμία απολύτως συντήρηση ή καθαρισμό παρέχοντας σας εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ

Γνήσιο Βιτρώ Ντουζιέρας – Κορυφαία Εφαρμογή Υψηλής Τέχνης & Διακόσμησης

Από την ιδέα, την αρχική έμπνευση μέχρι την υλοποίηση της στο χώρο του πελάτη. Ανακαίνιση και Διακόσμηση Μπάνιου με την καλλιτεχνική πινελιά του Ατελιέ Μότση. Από το 1992 στο χώρο του Design παρέχουμε εξειδικευμένες και πρωτοποριακές λύσεις Ανακαίνισης Eσωτερικών Xώρων με κατά παραγγελία Projects για κάθε πελάτη χωριστά!

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!