Νέο στυλ σπιτιού για το 2021!

Το Ατελιέ Μότση σας προσκαλεί σε μια μια πρωτότυπη διακόσμηση με σύγχρονη προσέγγιση, τελείως διαφοροποιημένη από τα τετριμμένα των προηγούμενων ετών, για μια μοναδική Ανακαίνιση του χώρου σας για το 2021.

ΓΡΗΓΟΡΗ – θα χρειαστείτε μόλις 5 λεπτά. ΕΥΚΟΛΗ – από την άνεση του χώρου σας μέσω εφαρμογών του κινητού σας ΠΡΟΣΙΤΗ προσαρμοσμένη σύμφωνα με το budget σας.

Art & Innovation στην Διακόσμηση Εσωτερικού χώρου η νέα τάση που σας προτείνουμε περιλαμβάνει μοναδικές, σχεδιασμένες αποκλειστικά για εσάς, εικαστικές δημιουργίες που αναβαθμίζουν σε άλλο επίπεδο τη διακόσμηση του χώρου σας, δεν σας εγκλωβίζει στην στείρα απομίμηση των τρεχουσών τάσεων, αντιθέτως τις ακολουθεί με τρόπο που να προσαρμόζεται πάντα στο δικό σας στυλ, αποτελούμενες από πρωτότυπα υλικά, φως, γκάμα χρωμάτων της αρεσκείας και τέλος καλύπτοντας πλήρως τις λειτουργικές ανάγκες του χώρου.

Στο Ατελιέ Μότση σας υπόσχεται ένα δημιουργικό 2021 με (4) απλές αλλά άκρως εντυπωσιακές αλλαγές του χώρου σας.

1. Αφαιρέστε τις κουρτίνες από τα παράθυρα / μπαλκονόπορτες

Προτιμήστε το Βιτρώ Παράθυρο. Αποκτήστε προστασία από αδιάκριτα βλέμματα – θερμομόνωση – ηχομόνωση – μοναδική αισθητική & υψηλή τέχνη.

2. Αφαιρέστε την αντιαισθητική κουρτίνα από το ντους

Προτιμήστε τη Βιτρώ Ντουζιέρα. Καινότομα εικαστική δημιουργία αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση – δεν απαιτεί καθαρισμό – δεν φαίνονται τα ίχνη από τα άλατα – δεν απαιτεί καμία συντήρηση – εγγυηση εφ΄ όρου ζωής – αναβαθμισμένη & μοναδική αισθητική.

3. Αφαιρέστε τα κοινότυπα φωτιστικά οροφής

Προτιμήστε το φωτιζόμενο Βιτρώ Οροφής. Νέα εποχή στον φωτισμό του χώρου. Η φιλοσοφία της φωτιζόμενης οροφής βιτρώ από λειτουργικής άποψης έγκειται στην διάχυση του φωτός ώστε η προσέλευση του να μην πραγματοποιείται από μια συγκεκριμένη πηγή όπως συμβαίνει με τα φωτιστικά του εμπορίου. Σας προφέρει θερμομόνωση – ηχομόνωση – ρύθμιση έντασης φωτεινότητας – εκλεπτυσμένη διακόσμηση. Ένα αληθινό Έργο Τέχνης.

4. Αφαιρέστε τα καδράκια / αφίσες από τους τοίχους

Προτιμήστε Αληθινή Ζωγραφική. Τα πολλά καδράκια στον τοίχο είναι μια αισθητικά αποδυναμωμένη διακοσμητική επιλογή που προκαλεί έναν αχρειάστο “θόρυβο” στον χώρο σας. Ο στόχος της διακόσμησης είναι να ομορφύνει τον χώρο ώστε να νιώσετε οικεία. Η μαγεία της αληθινής ζωγραφικής δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστή και φιλόξενη.

Στο Ατελιέ Μότση, θα βρείτε καινοτόμα αληθινά εικαστικά έργα για μια μοναδική αποκλειστικά για εσάς διακόσμηση σπιτιού σύμφωνα πάντα με τις δικές σας απαιτήσεις. Δωρεάν το καλλιτεχνικό σχέδιο της επιλογής σας και όλες οι τεχνικές εργασίες τοποθέτησης της εικαστικής παραγγελίας στον χώρο σας.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!