ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ.

Η είσοδος του σπιτιού σας είναι η πρώτη εικόνα της συνολικής αισθητικής του χώρου σας. Το σημείο εισόδου αποτελεί το πρώτο καλωσόρισμα συνεπώς μια ευκαιρία έκφρασης με την προσθήκη καλλιτεχνικών στοιχείων για ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα που θα προσδώσει εντέχνως το στίγμα του προσωπικού σας στυλ.

Σας παρουσιάζουμε την είσοδο / χωλ ενός διαμερίσματος στην περιοχή της Βουλιαγμένης, την οποία επιμεληθήκαμε καλλιτεχνικά εφαρμόζοντας δύο διαφορετικά είδη τέχνης, ζωγραφική & βιτρώ.

Οροφογραφία – Τοιχογραφία οροφής ζωγραφισμένη στο χέρι με την τεχνική του a secco για εγγύηση εφ΄ όρου ζωής χωρίς να απαιτείται καμία συντήρηση, σε κλασικό σχέδιο απεικονίζει τον ήλιο της Βεργίνας, ένα αρχαιοελληνικό σύμβολο για ένα εκλεπτυσμένο decoration.

Λάμπα Τίφανυ – Βιτρώ Φωτιστικό Κρεμαστό οροφής χειροποίητο με την τεχνική Τίφανυ σε γεωμετρικό σχέδιο πολυεπίπεδο από γνήσια κρύσταλλα οπαλίνας σε γήινους τόνους.

Στο Ατελιέ Μότση, η διακόσμηση δεν είναι τυποποιημένη ανακυκλώνοντας πανομοιότυπα trends, αντιθέτως εναρμονίζεται με την συνολική αισθητική του χώρου σας, εμπνεόμαστε από εσάς και δημιουργούμε αποκλειστικά για εσάς υψηλή τέχνη, art decoration για μια σύγχρονη αισθητική προσαρμοσμένη στο δικό σας ξεχωριστό στυλ.

 

Ατελιέ Μότση Διακόσμηση & Ανακαίνιση εσωτερικών χώρων εδώ

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!