ΒΙΤΡΩ ΣΕ ΟΡΟΦΗ.

Οι οροφές είτε με φυσικό ή τεχνητό – κρυφό φωτισμό είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ενσωμάτωση του βιτρώ. Το βιτρώ εφαρμόζεται σε κατασκευές με ανοίγματα ψευδοροφών γυψοσανίδας ή μεταλλικών πλαισίων και αλουμινίου, μεγάλη ποικιλία από σχέδια για προσαρμοσμένα στις διαστάσεις σας.

Η οροφή βιτρώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους, επιπλέον, η φωτιζόμενη  οροφή βιτρώ, αντικαθιστά τα φωτιστικά οροφής, προσφέρει έναν εντυπωσιακό φωτισμό του χώρου με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτός ανάλογα τις ανάγκες σας, αναδεικνύει τα χρώματα και τα σχέδια του βιτρώ.

Βιτρώ σε οροφή μπάνιο, φωτιζόμενη οροφή, γεωμετρικό σχέδιο με κλασσική αισθητική.

Βιτρώ σε οροφή ανελκυστήρα, φωτιζόμενη οροφή, με κλασικό διαχρονικό σχέδιο με τον ήλιο της Βεργίνας.

Όλα μας τα έργα βιτρώ είναι χειροποίητα, πάνω από 30 χρόνια εφαρμόζουμε την δημοφιλή τεχνική Τίφανυ, χρησιμοποιώντας μοναδικής κατασκευής κρύσταλλα τύπου οπαλίνας και καθεδράλ σε απεριόριστες χρωματικές αποχρώσεις.

 

Το Βιτρώ σε οροφή είναι μια πρωτότυπη διακόσμηση χώρου που αναβαθμίζει αισθητικά τον χώρο σας, προσφέρει μια εκλεπτυσμένη πολυτέλεια αλλά και συνάμα προσιτή καθώς μόνο στο Ατελιέ Μότση θα βρείτε την αποκλειστική επιλογή για κατά παραγγελία σχέδια οροφής ώστε να διαμορφώσετε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και την τιμή του βιτρώ στις δικές σας ανάγκες.

Οροφή βιτρώ αποκλειστικά από το Ατελιέ Μότση

  1. Χειροποίητη δημιουργία του βιτρώ.
  2. Μελέτη φωτισμού στον χώρο σας & ηλεκτρολογικές εργασίες σε φωτιζόμενη οροφή, κρυφός φωτισμός LED με ρυθμιζόμενο φωτισμό (dimmer).
  3. Ενσωμάτωση του βιτρώ στην οροφή.

η τέχνη του βιτρώ στον χώρο σας περιλαμβάνοντας όλες τις τεχνικές εργασίες σε μια μόνο τιμή!

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!