ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ.

Ο Φωτισμός τα τελευταία χρόνια θεωρείται ο πρωταγωνιστής της διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Το Ατελιέ Μότση, πάντα ένα βήμα μπροστά στο τομέα της εσωτερικής αρχιτεκτονικής διακόσμησης, μετατρέπει τον Φωτισμό του χώρου σας σε καλλιτεχνική δημιουργία, υψηλή τέχνη & τεχνογνωσία στις υπηρεσίες του σύγχρονου Art Deco Lighting.

Φωτισμός του χώρου με  – Φωτιστικό βιτρώ με την τεχνική Tiffany – είναι μια ιδιαιτέρως δημοφιλής πρόταση για μια μοναδική διακόσμηση ή ανακαίνιση του χώρου σας.

Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε χειροποίητα Φωτιστικά βιτρώ κατά παραγγελία σε διαφορετικού τύπους (επιτοίχια, δαπέδου, επιτραπέζια, οροφής κ.α.) που έχουν την ιδιότητα να αναδεικνύουν πραγματικά έναν χώρο προσφέροντας κατάλληλο φωτισμό (φανερό ή κρυφό με δυνατότητα ρύθμισης) εκλεπτυσμένη διακόσμηση με απαράμιλλο στυλ στον περιβάλλοντα χώρο.

Επιτοίχιο Φωτιζόμενο βιτρώ – ιδανικό για κάθε χώρο, σε αυτό το project μας το βλέπετε σε χολ/ είσοδο ενός διαμερίσματος & σε ένα σαλόνι που ήταν σε ένα αρκετά minimal στυλ και χρειαζόταν ένα καλαίσθητο στοιχείο να εντυπωσιάσει και να προσδώσει μια αίγλη.

Επιτοίχιο Φωτιστικό βτρώ με σχέδιο “Φλαμίνγκο” από κρύσταλλα καθεδράλ και οπαλίνας σε γήινες κλασσικές αποχρώσεις.

Μπορεί να σταθεί και μόνο του ως ένα μοναδικό έργο τέχνης, δένει αρμονικά σε κάθε διάκοσμο και παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει ως κεντρικό φωτιστικό χαρίζοντας κατάλληλο Φως & Χρώμα!

Φωτισμός & Φωτιστικό στο Ατελιέ Μότση σημαίνει – κατά παραγγελία έργο τέχνης – στις δικές σας διακοσμητικές απαιτήσεις. Δωρεάν – Σχέδιο & οι τεχνικές & ηλεκτρολογικές υπηρεσίες που απαιτούνται για την εγκατάσταση στο χώρο σας.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!