Φωτιστικό Βιτρώ.

Το Φωτιστικό Βιτρώ προσφέρει μοναδική & υψηλής αισθητικής ατμόσφαιρα για το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο σας. Τα φωτιστικά Βιτρώ του Ατελιέ Μότση είναι κατά παραγγελία χωρίς κανένα όριο στα χρώματα, μεγέθη και σχέδια για μια αποκλειστική εικαστική δημιουργία σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις, απόλυτα προσαρμοσμένη στον προϋπολογισμό σας!

Κρεμαστό Φωτιστικο Οροφής Βιτρώ.

Σας παρουσιάζουμε ένα κρεμαστό φωτιστικό Βιτρώ με διάμετρο περίπου στο ένα (1) μέτρο που δημιουργήσαμε ως κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο φωτισμού για το διάδρομο μιας κατοικίας.

Διατηρήσαμε την συνολική διακόσμηση του χώρου σε ένα minimal χαρακτήρα, με το λευκό να κυριαρχεί, δίνοντας ένταση, χρώμα και δυναμισμό στην οροφή του συγκεκριμένου χώρου. Το σχέδιο του κεντρικού καπέλου είναι ρομαντικό με γωνίες και καμπύλες και πλαισιώνεται από μικρότερα σε σχήμα τουλίπας. Επιλέξαμε έντονες χρωματικές αποχρώσεις σε ένα ιδιαίτερο κοραλλί χρώμα και με vintage αλυσίδα. Ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικά Φωτιστικό Βιτρώ που προσφέρει ένα μεγαλοπρεπές και κλασσικό χαρακτήρα στο χώρο αναβαθμίζοντας τον αισθητικά.

Φωτιστικό τοίχου Βιτρώ.

Δεδομένου ότι στον συγκεκριμένο χώρο, που είναι ο εσωτερικός διάδρομος εισόδου της κατοικίας απαιτούταν αρκετός φωτισμός, δημιουργήσαμε στο ίδιος κλασικό ύφος και στην ίδια χρωματική απόχρωση φωτιστικά τοίχου, τέσσερις απλίκες βιτρώ σε σχήμα τουλίπας που συνδυαστικά με το κρεμαστό φωτιστικό βιτρώ της οροφής προσφέρουν αρμονία και καλαισθησία στον χώρο.

Χειροποίητο Φωτιστικό Βιτρώ Tiffany.
(οροφής – επιτραπέζια – επιδαπέδια – απλίκες)

Στο Ατελιέ Μότση δίνουμε έμφαση στο καλλιτεχνικό σχέδιο – στην ποιότητα των υλικών, αυθεντικά κρύσταλλα πάχους 4 mm ενώνονται με την τεχνική της χαλκοταινίας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα διαχρονικό έργο τέχνης, με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής, δεν απαιτείται καμία απολύτως συντήρηση.

Κατά παραγγελία αυθεντικά χειροποίητα φωτιστικά βιτρώ συνυφασμένα με το προσωπικό σας ξεχωριστό στυλ αποκλειστικά στο Ατελίε Μότση.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!