ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΒΙΤΡΩ ΟΡΟΦΗΣ — #1 ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΑΣ

Η οροφή που παρουσιάζουμε είναι ένα θέμα που αναπτύξαμε σε μια φιλοσοφία δυναμικών γραμμών και εντόνων σχημάτων ικανό να φιλοξενήσουν πλούσιες χρωματικές αποχρώσεις με το μεγαλύτερο μέρος της οροφής να δημιουργείτε από κρύσταλλά καθεδράλ το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό με μοντέρνο ύφος και την αξία ενός μοντέρνου έργου τέχνης γεωμετρικής εκτελεστής και αριστοτεχνικής σύνθεσης μεταξύ κύριων γραμμών και κυκλικών στοιχειών που δημιουργούν μια ιδιαίτερα έντονη αίσθηση αναδεικνύοντας φαντασία και πραγματικότητα σε ένα φωτεινό καμβά. Η οροφή ανοίγει και δίνει την εικόνα μιας παράλληλης διάστασης με συμπαντικά σχήματα που ελκύουν και απωθούν κομήτες και αστερόσκονη από κρύσταλλα και φως άλλη μια μαγική οροφή από το Ατελιέ Μότση, Art You Can UseTM.

Interior Design Πρόταση για Ανακαίνιση Μπάνιου από το Ατελιέ Μότση

Η φωτιζόμενη οροφή βιτρώ είναι μια καινούργια τάση η οποία αποκτά μια δυναμική και ένθερμη απήχηση καθώς η φωτιζομένη οροφή σε έναν χώρο με λίγα τετραγωνικά βοηθάει να φύγει η κλειστοφοβική αίσθηση και επιπλέον το φως που εισέρχεται από τα κρύσταλλα οπαλίνας και καθεδράλ δίνουν την αίσθηση ενός ανοιχτού χώρου με ισορροπημένο φωτισμό που κάνει ευχάριστη την παρουσία μας σε αυτό. Η Φωτιζομένη Οροφή Βιτρώ προτείνεται τόσο σε χώρους με χαμηλή οροφή όσο και στα ψηλοτάβανα σπίτια βέβαια και στην πρώτη αλλά και στην δεύτερη περίπτωση το βιτρώ αλλάζει και αναπροσαρμόζεται το σχέδιο του για αυτόν τον λόγο στο Ατελιέ Μότση προφέρουμε δικά μας αποκλειστικά και κατά παραγγελία σχέδια βιτρώ στον κάθε πελάτη ξεχωριστά ώστε να μπορέσουμε να προσδώσουμε την δυναμική του βιτρώ στο έπακρο. Επιλέγουμε το σχέδιο ύστερα από μια συζήτηση με τον πελάτη και αφού του παρουσιάσουμε ένα portfolio με πάνω από 4.000 σχέδια βιτρώ καταλήγουμε στην ιδέα που θα αναδεικνύει καλύτερα τον χώρο. Στα χαμηλοτάβανα σπίτια επιλέγουμε σχέδια με βάθος και ανοιχτά χρώματα για να προσδώσουμε χώρο και διάσταση στον διάκοσμο, ενώ στα ψηλοτάβανα επιλέγουμε λεπτομέρεια με πιο δυναμικά χρώματα, εύτονες αποχρώσεις στο φως ωστόσο υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις και ιδιαιτερότητες στις οποίες μπορούμε να ανταπεξέλθουμε με τεχνικές και εικαστικές ιδέες. Στο Ατελιέ Μότση, το βιτρώ είναι Υψηλή Τέχνη, εικαστική εγκατάσταση που διακοσμεί και ανακαινίζει εντυπωσιακά.

Σε μπάνια που δεν έχουν ψευδοροφή ή κάποιο θόλο αναλαμβάνουμε αποκλειστικά για εσάς την κατασκευή της καινούργιας ψευδοροφής για να στηρίξει το Βιτρώ παρέχοντας επιλογές για εξωτερικό σκελετό ή για κατασκευή με γυψοσανίδα, επίσης αναλαμβάνουμε όλες τις αρχιτεκτονικές υπηρεσίες, όπως ο σχεδιασμός και η μελέτη φωτισμού, αλλά και τις ηλεκτρολογικές εργασίες για την εγκατάσταση του LED φωτισμού. Η υλοποίηση του βιτρώ και όλες οι υπηρεσίες για την εγκατάσταση του στον χώρο σας συμπεριλαμβάνονται σε μια μόνο τιμή. Παρέχουμε Δωρεάν το σχέδιο & την τοποθέτηση στο χώρο σας.

Το Βιτρώ Οροφής στο Ατελιέ Μότση αποτελεί Έργο Υψηλής Τέχνης από αυθεντικά κρύσταλλα υψηλής αντοχής δεν απαιτούν καμία απολύτως συντήρηση, απόλυτα ασφαλή με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!