Η Διακόσμηση σπιτιού είναι μια σειρά από πρακτικές και αισθητικές παρεμβάσεις. Το βιτρώ αποτελεί μια δυναμική εικαστική παρέμβαση, με το καλλιτεχνικό του σχέδιο & τα γνήσια κρύσταλλα παρέχει Υψηλή Τέχνη, και ταυτόχρονα διακοσμητικά και λειτουργικά οφέλη στον χώρο σας. Στο Ατελιέ Μότση, οι εφαρμογές του βιτρώ που προτείνουμε εκτείνονται σε μια μεγάλη γκάμα περιπτώσεων κυριολεκτικά από την οροφή ως το πάτωμα ικανοποιώντας κάθε σας επιθυμία.

Βιτρώ Παράθυρο με Προστατευτικά Κάγκελα

Σε αυτή τη πρόταση σας παρουσιάζουμε πως το Βιτρώ είναι ικανό να μεταμορφώσει ένα Παράθυρο στο οποίο έχουν τοποθετηθεί προστατευτικά κάγκελα στο εξωτερικό μέρος του. Πρόκειται για μια κοινή εικόνα που συναντάται σε αρκετές οικίες. Η ασφάλεια ενός χώρου είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα αλλά δεν ικανοποιεί όλες τις πτυχές μιας ευχάριστη καθημερινότητας μέσα σε αυτό. Κανείς δεν θέλει να αντικρίζει από το παράθυρο του μια καγκελόφραχτη κατασκευή που να κρύβει τον ουρανό και να σκιάζει το φως του ηλίου. Το Παράθυρο είναι η εικόνα του εξωτερικού περιβάλλοντος που αντικρίζουμε καθημερινά. Το Παράθυρο είναι βασική πηγή φωτός. Είναι σημαντικό, επομένως, για μια αρμονική συμβίωση σε ένα χώρο τόσο η εικόνα όσο και το φως που θα “εισβάλλουν” σε αυτό πρέπει να είναι λειτουργικά και αισθητικά άρτια. Σύμφωνα με τις τάσεις του σύγχρονου Interior Design η αντιμετώπιση των αντιαισθητικών πρακτικών παρεμβάσεων του χώρου επιτυγχάνεται μέσω της Τέχνης, στο Ατελιέ Μότση, με εμπειρία για πάνω από 25 έτη στον τομέα του Interior Design σας προτείνουμε την Εφαρμοσμένη Τέχνη του Βιτρώ ως την μόνη προσιτή και καλαίσθητη λύση για κάθε ανάγκη ή πρόκληση του χώρου σας.

Το Βιτρώ είναι η ιδανική λύση για όλα τα παράθυρα με περίφραξη από κάγκελα καθώς ¨εξαφανίζει¨ την αντιαισθητική οπτική των κάγκελων μέσω του καλλιτεχνικού σχεδίου το οποίο διαμορφώνουμε πάντα σε συνεννόηση με εσάς δημιουργώντας πλέον μια νέα εικόνα, τη δική σας, αυτή που εσείς θέλετε να αντικρίζεται από το παράθυρο σας. Το αυθεντικό Βιτρώ, στο οποίο ειδικευόμαστε από το 1992, μέσα από τις χρωματικές αποχρώσεις των γνήσιων γυαλιών της οπαλίνας και του καθεδράλ αλληλοεπιδρά μαγικά με το φυσικό φως ζωντανεύει τον χώρο αυξάνοντας την φωτεινότητα του. Μια άλλη Extra επιλογή που σας προσφέρουμε είναι η ευελιξία και η προσαρμογή του καλλιτεχνικού σχεδίου, επιλέγοντας διάφανα κρύσταλλα με χρώμα της επιλογής σας ώστε να επιλέξετε εσείς το εύρος της οπτικής επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον. Με την δυνατότητα αυτή από την μια αποφεύγεται τα αδιάκριτα βλέμματα και από την άλλη έχετε ορατότητα σε σημεία που εσείς επιθυμείτε.

Σχέδιο

Για ένα παράθυρο που έχει κάγκελα προστασίας στην εξωτερική του όψη υπάρχουν πολλά σχέδια που θα μπορούσαν να ταιριάζουν σε μια τέτοια περίπτωση τις περισσότερες φορές προτείνουμε μια σειρά από γεωμετρικά σχέδια ή μοτίβα με σχήματα αυστηρά και ευθείες γραμμές ή κύκλους ή καμπύλες, σε μερικές περιπτώσεις είναι πιθανό να προτείνουμε και φιγούρες, αλλά αυτό εξαρτάται συνήθως από το σχέδιο που έχουν τα προστατευτικά κάγκελα και την πυκνότητα τους.

Γνήσια κρύσταλλα με μοναδικές χρωματικές αποχρώσεις

Το αυθεντικό βιτρώ ξεκινά με το σχεδιασμό ενός άρτιου καλλιτεχνικού σχεδίου που στη συνέχεια υλοποιείται μέσα από την συγκόλληση γνήσιων γυαλιών οπαλίνας και καθεδράλ εφαρμόζοντας την τεχνική της χαλκοταινίας. Είναι καθοριστικής σημασίας στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται. Στο Ατελιέ Μότση, από το 1992, δημιουργούμε αυθεντικά βιτρώ από αποκλειστικά γνήσια κρύσταλλα παρέχοντας ένας εύρος μοναδικών χρωματικών αποχρώσεων.

Τοποθέτηση. Παρέχεται εντελώς Δωρεάν.

Στο Ατελιέ Μότση αναλαμβάνουμε εξ΄ ολοκλήρου τη διαδικασία τοποθέτησης του Βιτρώ σε Παράθυρο. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη και εξειδικευμένη διαδικασία την οποία εφαρμόζουμε με τεράστια επιτυχία επί πάνω από 25 έτη, το βιτρώ μπορεί να τοποθετηθεί σε παράθυρα με κουφώματα αλουμινίου PVC και ξύλου, ενιαίας επιφάνειας. Το γνήσιο Βιτρώ είναι απολύτως ανθεκτικά σε υγρασία, δεν απαιτούν καμία συντήρηση ούτε ανάγκη καθαρισμού, δεν επηρεάζουν την θερμομόνωση και επιπρόσθετα ενισχύουν την φωτεινότητα του χώρου.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!