ΓΝΗΣΙΟ ΒΙΤΡΩ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε αποκλειστικά αυθεντικό βιτρώ με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής  απόλυτα ανθεκτικό σε υγρασία, θερμοκρασία, δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση ή καθαρισμό. Το Ατελιέ Μότση προτείνει Τέχνη για το Παράθυρο σας που να σας εκφράζει και να εκφράζεστε μέσα από αυτήν ως πηγή έμπνευσης για την κάθε σας στιγμή.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ DE STIJL ΒΙΤΡΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ 

 

Γεωμετρικό Παράθυρο Βιτρώ 

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι πολύ εντυπωσιακή και σύγχρονη ιδανική για κάθε χώρο. Ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό σχέδιο που είναι επηρεασμένο από το De Stijl καλλιτεχνικό κίνημα που απεικονίζει τις ακτίνες ενός ηλιοβασιλέματος, τις ακτίνες της ανατολής αυτής που θέλουμε να αντικρίζουμε από το Παράθυρο σας, της ανατολής που θα σας παρακινεί κάθε μέρα να ξεκινάτε το επόμενο βήμα με αισιοδοξία και ελπίδα. Το συγκεκριμένο βιτρώ αποτελείται αποκλειστικά από γνήσια κρύσταλλα καθεδράλ σε υπέροχα έντονα χρώματα που συνεπαίρνουν το βλέμμα. Η επιλογή του καθεδράλ στο συγκεκριμένο έργο συμβάλει στην καλύτερη αλληλεπίδραση του φωτός με τα χρώματα του κρυστάλλου. Με ένα αυθεντικό Βιτρώ η εικόνα του χώρου ποτέ δεν είναι ίδια. Το Βιτρώ ανήκει στην κατηγορία των εικαστικών έργων τέχνης αλληλοεπιδρά με τον περιβάλλοντα χώρο ανάλογα με το φως που θα εισέρχεται στο χώρο σας κατά την διάρκεια της ημέρας. Το Βιτρώ είναι εμπειρία τέχνης & συναισθημάτων. Η εφαρμογή του σε οποιοδήποτε τύπου Παραθύρου (Συρόμενα, Ανοιγόμενα, Σταθερά, Διπλά τζάμια, Μπαλκονόπορτες, Φεγγίτες / Παράθυρα Οροφής Παράθυρα εσωτερικά ή εξωτερικά) είναι η πιο δημοφιλής των τελευταίων δεκαετιών.

 

Βιτρώ Παράθυρο #must_have στοιχείο για τον χώρο σας

Το Βιτρώ είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογής για τα Παράθυρα. Το αυθεντικό Βιτρώ είναι μια Εφαρμοσμένη Τέχνη που δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην ικανοποίηση των λειτουργικών και διακοσμητικών αναγκών ενός χώρου, υπηρετεί το Fine Art ως αναγκαίο αγαθό για την εκπλήρωση αναγκών εκπλήρωσης της ψυχής, της έκφρασης συναισθημάτων και της αποτύπωσης της μοναδικής προσωπικότητας σας στο χώρο που ζείτε καθημερινά.

Με ένα αυθεντικό Βιτρώ επιλέγεται το όνειρο που καθημερινά θα ζείτε. Είναι σημαντικό το Βιτρώ να απαρτίζεται αποκλειστικά από γνήσια τζάμια και καλλιτεχνικό σχέδιο, ώστε να ικανοποιεί όλες του τις αποστολές. Το Ατελιέ Μότση από το 1992 υπηρετεί με μεράκι το Βιτρώ με κατά παραγγελία καλλιτεχνικό σχέδιο που προσαρμόζεται στις δικές σας ιδιαίτερες επιθυμίες. Η τεχνική που εφαρμόζεται είναι της χαλκοταινίας, τα γνήσια κρύσταλλα καθεδράλ και οπαλίνας που συνθέτουν το καλλιτεχνικό σχέδιο συγκολλούνται από κράμα μετάλλου. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων γνήσιων κρυστάλλων οπαλίνας και καθεδράλ. Τα δε κρύσταλλα οπαλίνας διαθέτουν μοναδικά κύματα αποχρώσεων και σας προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα. Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε αυθεντικά βιτρώ με σχέδια της επιλογής και σας προσφέρουμε μέσω του ιδιαίτερου καλλιτεχνικού συνδυασμού των κρυστάλλων οπαλίνας και καθεδράλ την δυνατότητα να επιλέξετε τα σημεία που θα είναι ορατά από το Παράθυρο σας. Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε μοναδικά σχέδια Βιτρώ για κάθε πελάτη ξεχωριστά που να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές προτιμήσεις σας, το βιτρώ αλληλοεπιδρά υπέροχα με το φυσικό φως που εισέρχεται από το Παράθυρο σας και εμείς ως καλλιτέχνες φροντίζουμε μέσω της εικαστικής δημιουργίας να ρυθμίσουμε την ένταση που θέλετε για τον χώρο σας ανάλογα με την χρηστικότητα του κάθε χώρου.

Δωρεάν το Σχέδιο, η Μελέτη φωτισμού & η Τοποθέτηση του βιτρώ στον χώρο σας

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!