Ιδέες Διακόσμησης για το Μπάνιο.

Απαράμιλλη καλαισθησία & λειτουργικότητα συνθέτουν το νέο σκηνικό της σύγχρονης διακόσμησης για τα μπάνια.

Αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια της Ανακαίνισης. Ολοκληρωμένες τεχνικές & αρχιτεκτονικές εργασίες. Επιλογή & Τοποθέτηση πλακιδίων & ειδών υγιεινής. Κατασκευή & συναρμολόγηση επίπλων & αξεσουάρ μπάνιου. Δημιουργία μοναδικών εικαστικών δημιουργιών.

◊ Εμπνεόμαστε από εσάς. 

◊ Σχεδιάζουμε αποκλειστικά για εσάς.  

 

• Η καλλιτεχνική προσέγγιση του Ατελιέ Μότση είναι το βασικό στοιχείο που προσδίδει στον αρχιτεκτονικό διάκοσμο κάθε χώρου έναν τόσο ξεχωριστό και πρωτότυπο αποτέλεσμα απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σας μοναδικές απαιτήσεις.

• Άπειρες δυνατότητες και επιλογές Ανακαίνισης & Διακόσμησης εσωτερικών χώρων που απορρέουν από την υψηλή τέχνη, την έντονη φαντασία, την δημιουργικότητα και την πολυετή εμπειρία του Ατελιέ Μότση.

• Σε αυτό το portfolio σας ανοίγουμε την πόρτα στον Κόσμο της Τέχνης για να σας δώσουμε πρωτότυπες ιδέες για να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε έναν χρηστικό και stylish χώρο.

◊ Δημιουργούμε τον χώρο των ονείρων σας.

 

Το Ατελιέ Μότση σας προτείνει ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΝΙΑ

Η καλλιτεχνική έκφραση και η φαντασία του Ατελιέ Μότση εισβάλλει στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του μπάνιου και το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό στο μάτι. Η Ανακαίνιση του μπάνιου μετατρέπεται σε εμπειρία Τέχνης η οποία υπηρετεί χωρίς περιορισμούς τις επιθυμίες και καλύπτει τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε χώρου.

Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά project μας από μπάνια πελατών μας. Στο Ατελιέ Μότση προσεγγίζουμε τον κάθε χώρο ξεχωριστά σύμφωνα με τις ανάγκες & τον προϋπολογισμό σας αφαιρώντας ή προσθέτοντας ή ακόμα και καινοτομώντας με νέα Design στοιχεία προσαρμοσμένα αποκλειστικά για το μπάνιο σας.

♦ Illusion — 1,310.00 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα: Πάγκος με Νιπτήρα 75x45x50cm. Βιτρώ θήκη χαρτοπετσέτας 23×26.5cm από γυαλί καθεδράλ σε χρωματική απόχρωση της αρεσκείας σας. Επιτοίχιος Καθρέφτης με κρυφό φωτισμό LED.

♦ Modernism — 1,400.00 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα: Σετ  από κρεμαστή βάση, νιπτήρα πορσελάνης 55*36,5*60cm & καθρέφτη κρυφοντούλαπο με εταζέρα με κρυφό φωτισμό LED. Βιτρώ θήκη χαρτοπετσέτας 23×26.5cm από γυαλί καθεδράλ σε χρωματική απόχρωση της αρεσκείας σας. Γνήσια Τοιχογραφία εφαρμόζοντας την τεχνική a secco από οικολογικά και υπο-αλλεργικά χρώματα μεγάλης ανθεκτικότητας με εγγύηση εφόρου ζωής.

 

♦ Realism — 1,675.00 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα: Επικαθήμενος Νιπτήρας Πορσελάνης 35.5×35.5cm. Μπανιέρα ορθογώνια λευκή ακρυλική 170x70cm. Ασύμμετροι Καθρέφτες με κρυφό φωτισμό LED. Γνήσια Τοιχογραφία με κρυφό φωτισμό LED εφαρμόζοντας την τεχνική a secco από οικολογικά και υπο-αλλεργικά χρώματα μεγάλης ανθεκτικότητας με εγγύηση εφόρου ζωής. 

♦ Surrealism — 2,050.00 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα: Σετ μπάνιου αποτελούμενο από πάγκο, νιπτήρα 100x48x45cm και καθρέφτη. Σετ Μίκτης, Τηλέφωνο & Κεφαλή Ντουζ Εντοιχισμού Ντουζιέρας 2 Εξόδων. Γνήσια τοιχογραφία με κρυφό φωτισμό LED εφαρμόζοντας την τεχνική a secco από οικολογικά και υπο-αλλεργικά χρώματα μεγάλης ανθεκτικότητας με εγγύηση εφόρου ζωής. Βιτρώ Φωτιστικό οροφής από γνήσιο κρύσταλλο καθεδράλ σε χρωματική απόχρωση και διαστάσεις της επιλογής σας.

♦ Surrealism — 2,560.00 €

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται τα ακόλουθα: Σετ Κρεμαστό Έπιπλο Μπάνιου με Νιπτήρα 71x44cm. Σετ Μίκτης, Τηλέφωνο & Κεφαλή Ντουζ Εντοιχισμού Ντουζιέρας 2 Εξόδων. Γνήσια τοιχογραφία στην οποία αναδεικνύεται το σχέδιο και τα χρώματα της με κρυφό φωτισμό LED εφαρμόζοντας την τεχνική a secco από οικολογικά και υπο-αλλεργικά χρώματα μεγάλης ανθεκτικότητας με εγγύηση εφόρου ζωής. Επιτοίχιος Καθρέφτης πλαισιωμένος με λωρίδες γυαλιού οπαλίνας με κρυφό φωτισμό LED.

Ολική Ανακαίνιση & Διακόσμηση με ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ένα κατά παραγγελία Μπάνιο επικοινωνήστε μαζί σας στο 2109946144 ή atelie-moci@hotmail.com.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!