Minimal Διακόσμηση Μπάνιου.

Η Τέχνη είναι το δυνατότερο μέσο να μοιραστείς μηνύματα & απόψεις πάντα με υψηλή αισθητική και μοναδικό στυλ.

Όταν μιλάμε για διακόσμηση και ιδιαίτερα  minimal διακόσμηση δανειζόμαστε την σύνθεση – την άποψη – την οπτική από την Μοντέρνα Τέχνη σαν αρχή και φιλοσοφία. Το minimal στην διακόσμηση δεν είναι συνυφασμένο μονο με την ελάχιστη δυνατή χρήση χρωμάτων ή αντικειμένων, αλλά με μια πιο αφαιρετική σύνθεση που βασίζεται στα απολύτως απαραίτητα ώστε να εκφράσουν και να εκφραστούν στον χώρο.

Μπορεί στην τετριμμένη και διακόσμηση μπάνιου να σας παρουσιάζουν μια κοινότυπη και πολλές φορές άχαρη εναλλαγή με γυαλιστερά πλακάκια ή γυαλιστερά μάρμαρα που επί της ουσίας καθρεφτίζουν την έλλειψη δημιουργικότητας και φαντασίας στο Ατελιέ Μότση θα βρείτε μια άκρως ενδιαφέρουσα εναλλακτική.

Ξεκινάμε με τα υλικά.

Η χρήση και η προσήλωση του να αναδείξουμε τις φυσικές πηγές φωτός κάνοντας μια δομική ανανέωση στην διαρρύθμιση με ιδιαίτερη μνεία στην δημιουργία ενός πιο φωτεινού χώρου με τρόπο που θα τον κάνει πιο αναζωογονητικό, φιλόξενο και ενδιαφέρον.

Μια συχνή κακοτεχνία στην διακόσμηση του μπάνιου είναι η τοποθέτηση στα παράθυρα χαμηλής ποιότητας υλικών όπως αμμοβολή ή κολλητής μεμβράνης τα οποία θα σας επιβαρύνουν άσκοπα οικονομικά καθότι τα συγκεκριμένα υποβαθμίζουν αισθητικά και οπτικά τον χώρο, δεν το διακοσμούν αντιθέτως τον επισκιάζουν και τον καθιστούν κακόγουστο και απαρχαιωμένο.

Στο Ατελιέ Μότση σας παρέχουμε σύγχρονες, ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις με εγγύηση εφ’ όρου ζωής μέσα από αυθεντικές καλλιτεχνικές δημιουργίες με το βιτρώ να αποτελεί κορυφαία επιλογή, προσιτή και εποικοδομητική προσθήκη στην διακόσμηση & ανακαίνιση παρέχοντας πολλαπλά τεχνικά και αισθητικά οφέλη. Πρώτον και κυριότερο κρατάει μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα και καλύπτει ακάλυπτους χώρους & δεύτερον ενισχύει την φωτεινότητα του κάθε χώρου καθώς παράλληλα με την λειτουργική του συμμετοχή στην διακόσμηση αποτελεί και το απόλυτο μέσο για το statement της διακόσμησης. Ένα μοντέρνο βιτρώ θα δώσει αμέσως την minimal αφαιρετική διάθεση, ενώ ένα κλασικό βιτρώ θα ενισχύει τα δυνατά σημεία ενός κλασικού χώρου και πάντα όπως με κάθε Τέχνη έτσι και με το βιτρώ οι επιλογές είναι ατελείωτες και οι συνδυασμοί των διαφορετικών στυλ στην δική σας επιλογή.

Ολοκληρώνουμε με Τέχνη.

Το τελικό σημείο στην διακόσμηση ενός μπάνιου που θα αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο είναι τα πλακάκια ή τα κρύα μάρμαρα γενικά αυτή η γυαλιστερή τάση με επιφάνειες που επαναλαμβάνουν τον εαυτό τους, με την σημερινή τεχνολογία στο χρώμα και τα χρώματα με νανοσωματίδια πλέον η υγρασία δεν αποτελεί πρόβλημα και συνεπώς ανοίγετε μια νέα διάσταση διακόσμησης του τοίχου του μπάνιου αυτή της αληθινής τοιχογραφίας της επιλογής σας.

Για περισσότερες ιδέες – concept για την διακόσμηση και ολική ανακαίνιση του μπάνιου επικοινωνήστε στο 210 99 46 144 ή στείλτε e-mail : atelie-moci@hotmail.com

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!