Βιτρώ Παράθυρο Φωταγωγού.

Μοντέρνα & Εκλεπτυσμένη Διακόσμηση Φωταγωγού.

Το Ατελιέ Μότση παρουσιάζει ένα fine art deco Project αφιερωμένο στην ελευθερία των γραμμών και των χρωμάτων.

Βιτρώ με επιρροές Καντίνσκι εικαστική απόδοση του Παύλου Μότση

Ο καλλιτέχνης και ιδρυτής του Ατελιέ, Παύλος Μότσης, εμπνευσμένος από το έργο του Βασίλι Καντίνσκι αποτυπώνει ένα άρτιο καλλιτεχνικό σχέδιο μνεία στην αφηρημένη ζωγραφική (abstract art) δημιουργώντας ένα καλαίσθητο και επιβλητικό Βιτρώ που διακοσμεί το παράθυρο φωταγωγού. Το Βιτρώ στα χέρια του Παύλου Μότση μεταμορφώνεται σε υψηλή τέχνη ιδανικά εναρμονισμένη με τις ανάγκες της σύγχρονης διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Ένα δυνατό στοιχείο στον χώρο που είναι ικανό από μόνο του, χωρίς να απαιτείται καμία άλλη διακοσμητική παρέμβαση, να μεταμορφώσει την οπτική και να αναβαθμίσει την αισθητική.

Η καλλιτεχνική & τεχνική αρτιότητα του Βιτρώ που θα συναντήσετε αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση.

Στο Ατελιέ Μότση προσεγγίζουμε καλλιτεχνικά το Βιτρώ, η δύναμη του είναι στην δημιουργία του καλλιτεχνικού σχεδίου, στο καλλιτεχνικό ταλέντο να αποτυπωθούν ζωντανά συναισθήματα και εικόνες, ενώ η μοναδικότητα του την οποία θα συναντήσετε αποκλειστικά και μόνο στο Ατελιέ Μότση έγκειται στην τεχνική που εφαρμόζουμε πάνω από 25 χρόνια. Εφαρμόζουμε την τεχνική της χαλκοταινίας γνήσια κρύσταλλα οπαλίνας & καθεδράλ πάχους 4 εκ. σε χρωματικές αποχρώσεις που προέρχονται από μια και μόνο παραγωγή, η συγκόλληση των κομματιών των κρυστάλλων μεταξύ τους σαν ένα ¨παζλ¨ αποκαλύπτουν το τελικό μαγικό αποτέλεσμα του βιτρώ.

Η υψηλή καλλιτεχνική υπόσταση που χαρακτηρίζει το Ατελιέ Μότση ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των πελατών μας με αποτέλεσμα να δημιουργούμε  κατά παραγγελία δημιουργίες βιτρώ σε σχέδιο, θέματα / εικόνες, διαστάσεις και χρώματα της αρεσκείας σας ικανά να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε σημείο του εσωτερικού σας χώρου, όπως Βιτρώ σε Παράθυρα, Μπαλκονόπορτες, Πόρτες (εσωτερικές & εξωτερικές), Οροφές, Ντουζιέρα Μπάνιου, Καθρέφτες, Διαχωριστικά περισσότερες εφαρμογές δείτε εδώ.

Το Βιτρώ είναι μοναδική εμπειρία Υψηλής Τέχνης & προσιτή πολυτέλεια στο Ατελιέ Μότση έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία να την προσαρμόσουμε απόλυτα στις δικές σας απαιτήσεις και budget.

Καλέστε μας στο 2109946144 για να αποκτήσετε το δικό σας μοναδικό βιτρώ στον χώρο σας!

Η΄

Επισκεφθείτε το Ατελιέ Μότση για ένα εντελώς Δωρεάν καλλιτεχνικό σχέδιο, γνωρίσετε από κοντά την εκλεπτυσμένη και υψηλή τέχνη του Βιτρώ!!!

Ατελιέ Μότση, Art You Can UseTM!

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!