ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ. ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΝΤΟΥΣ.

ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ. ΓΥΑΛΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ ΒΙΤΡΩ. ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΝΤΟΥΣ ΜΕ SMART LED ΦΩΤΙΣΜΟ. Η πιο σύγχρονη τάση για το Μπάνιο στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση. 

«Royal Bath»

Το Οικονομικότερο Πακέτο για ένα Μπάνιο με Θειική Πολυτέλεια για όλους εσάς που είστε «Art & Design Lovers» ή σε «Restart Mood» ή θέλετε να διώξετε το άγχος & να νιώσετε «Cool».

Το Πακέτο περιλαμβάνει:
♦ Ντουζιέρα.
♦ Καμπίνα.
♦ Εφαρμογή γνήσιου Βιτρώ στην Καμπίνα.
♦Καταρράκτης Ντους στην οροφή με Smart Led Φωτισμό.

Άμεση Διαθεσιμότητα
Δωρεάν Εγκατάσταση
Συνολικό Κόστος Πακέτου από 1.900,00 €

Πλεονεκτήματα Πακέτου:

♦ Βελτίωση Ποιότητας ζωής.

♦ Αισθητική αναβάθμιση του λουτρού

♦ Μεγιστοποίηση λειτουργικότητας

♦ Έξυπνη εκμετάλλευση του χώρου

♦ Αύξηση της αξίας του ακινήτου σας

♦ Υψηλή ποιότητα

♦ Προϊόντα Νέας Γενιάς

Σας παρουσιάζουμε εικόνες από ένα πρόσφατο project που υλοποιήσαμε για πελάτη μας ο οποίος επέλεξε το ‘Royal Bath’ Πακέτο Ανακαίνισης για το Μπάνιο

 

Καταρράκτης Ντους στην οροφή … Το νερό έρχεται Από ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ

Σαν χαλαρή βροχή πέφτει πάνω σας αποβάλλοντας όλο το στρες προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης.

Σετ ντουζιέρας Καταρράκτης LED Smart Light Thermostatic

Επιβλητικό Βιτρώ στην ντουζιέρα … Την μετατρέπει σε μια όαση χαλάρωσης. Ένα κλασικό σύμβολο εμπνευσμένο από τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, η ‘Μέδουσα’ αποδίδεται σε ένα μοντέρνο και abstract στυλ. Κομμάτια αληθινού κρυστάλλου συγκολλούνται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα εξαιρετικά πρωτότυπο καλλιτεχνικό σχέδιο κατασκευασμένο εξολοκλήρου στο χέρι με την τεχνική της χαλκοταινίας. Στο συγκεκριμένο Βιτρώ επιλέχθηκε κρύσταλλο καθεδράλ σε μπλε χρωματική απόχρωση που διαχρονικά αποτελεί το χρώμα της βασιλικής πολυτέλειας που επιζητούμε σ’ αυτό το concept.

Εικόνα από εσωτερικό Ντουζιέρας.

Γνήσιο Βιτρώ στην συρόμενη πόρτα της από τοίχο σε τοίχο καμπίνας. Διατίθεται και για παραγγελία ειδικών διαστάσεων.

Εφαρμογή της Τέχνης του Βιτρώ.

Ποτέ δεν αφήνουμε την καμπίνα της ντουζιέρας με το διάφανο γυαλί. Πάντα προτείνουμε να τοποθετείται γνήσιο βιτρώ από γνήσια κρύσταλλα (οπαλίνας ή καθεδράλ). Το γνήσιο βιτρώ δεν θαμπώνει από τους υδρατμούς, δεν απαιτεί καθαρισμό καθώς δεν φαίνονται τα ίχνη από τα άλατα, δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση. Από το 1992, υπηρετούμε την τέχνη του βιτρώ προσαρμόζοντας την στις δικές σας ανάγκες. Μπορούμε αν επιθυμείτε η καμπίνα της ντουζιέρας να είναι είτε διάφανη είτε ημιδιάφανη σε σημεία επιλογής σας ή απόλυτα αδιαφανής σε οποιοδήποτε σχέδιο εσείς επιθυμείτε με υψηλή αισθητική και μέγιστη λειτουργικότητα.

Το Βιτρώ στο Ατελιέ Μότση σημαίνει εγγύηση εφ΄όρου ζωής!

Σχεδιάζουμε & Δημιουργούμε σύμφωνα με το προϋπολογισμό σας ένα ονειρεμένο λουτρό. Κατά παραγγελία Βιτρώ Ντουζιέρα Καταρράκτης Ντους απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε μπάνιο. Για να αποκτήσετε το δικό σας Royal Bath Πακέτο Ανακαίνισης επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109946144 ή στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα atelie-moci@hotmail.com.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!